Naha Apple bakal ngamutahirkeun Apple TV taun ayeuna?

Apple TV

Sejen tina seueur patarosan anu pamiarsa Kuring ti Mac teras-terasan naros ka kami nyaéta lamun kami yakin yén Apple bakal ngamajukeun Apple TV taun ayeuna. Bener nya éta ngajawab patarosan ieu anu paling picilakaeun, 858 dinten mangrupikeun waktos alat parantos aya ti saprak éta alat-alat na dipasang deui internal janten nyéépkeun waktos.

Naha Apple tiasa ngarobih hal ngeunaan Apple TV? Naha taun ieu janten pembaharuan anjeun? Naha kuring mésér Apple TV ayeuna? Nya, ieu mangrupikeun sababaraha patarosan anu urang tampi sareng éta salawasna gumantung kana kabutuhan masing-masingna, naha mésér alat atanapi henteu taun ayeuna urang ngajawab ayeuna: upami anjeun leres-leres meryogikeunana, mésér sareng pilih modél 4K.

Sareng ngantosan Apple pikeun ngomean alat tiasa hartosna nyéépkeun waktos lami tanpa éta, panginten yén aranjeunna parantos aya ti saprak 2017 tanpa némpél nanaon sareng urang aya dina 2020 ... Janten penting pikeun tetep diémutan yén lamun urang leres-leres peryogi atanapi hoyong mésér Apple TV urang kedah ngalaksanakeunana tanpa ngantosan langkung lami deui pikeun ngamimitian terasrasakeun manpaatna ayeuna khususna upami urang resep ngajantenkeun pusat otomasi bumi.

Parobihan naon anu tiasa ditambihan Apple kana Apple TV anyar?

Sababaraha parobihan anu tiasa urang pikir yén éta bakal nambihan modél Apple TV anyar nalika diluncurkeun. Biasana urang parantos sering mikirkeun parobihan estetika sareng parobihan di jero alat, tapi kami ogé tiasa nambihan input port HDMI kadua atanapi bahkan kamampuan pikeun nambihan port USB C. Pondokna, tanpa ngitung parobihan prosésor internal sareng anu sami, parobihan ieu di palabuhan bakal janten dua anu pikaresepeun, urang bakal ningali naon anu tungtungna aranjeunna lakukeun di Apple.

Naon anu urang lakukeun deui ka sadayana anu naroskeun ka kami naha leres mésér atanapi henteu Apple TV ayeuna, naha éta, anjeun tiasa teras-teras nempatkeun éta di tempat urang atanapi bahkan ngical alatna tanpa kaleungitan seueur artos upami anu énggal kaluar. Kaputusanna rumit tapi upami anjeun parantos mikir pikeun ngagaleuhna lami-lami, tong ngantosan langkung lami teras lakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.