Apple gancang ngamutahirkeun kerentanan dina macOS High Sierra anu nunjukkeun kecap akses pikeun SSD anu énkripsi

Sakumaha biasana, unggal waktos diluncurkeun versi anyar tina sistem operasi, sakedik sakedik, kasalahan alit atanapi ageung dipendakan dina operasiana. Pas ios 11.0 dileupaskeun, éta mendakan yén pangguna Outlook henteu tiasa ngonpigurasikeun akunna dina aplikasi Mail, masalah anu dibéréskeun minggu kamari ku pembaruan. Ayeuna giliran macOS High Sierra. Pamekar Matheus Mariano parantos mendakan kerentanan éta ngan ukur mangaruhan SSDs anu énkripsi sareng anu parantos diformat ku sistem operasi macOS High Sierra anyar, APFS.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo di luhur, nalika urang pormat drive dina APFS sareng nambihan kecap akses enkripsi, sistem nganjurkeun ngagunakeun petunjuk pikeun émutan éta bisi poho. Tapi sakumaha urang tiasa tingali, upami urang peryogi bantosan tina jalur ieu, tibatan nunjukkeun petunjuk anu diperyogikeun pikeun émutan kecap akses, Anu dipidangkeun nyaéta sandi éta sorangan.

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, masalah kaamanan ieu, ngan ukur mangaruhan SSD anu parantos énkripsi, janten upami sanés anjeun, éta henteu mangaruhan anjeun pisan. Éta ogé henteu mangaruhan hard drive mékanis atanapi anu disebat Fusion Drive, kumargi teu aya model ieu anu cocog sareng sistem file énggal, sanaos anu terakhir bakal gancang-gancang, numutkeun ka Apple sababaraha dinten ka pengker.

Éror ieu Éta ngan ukur ditingalikeun upami urang nganggo Disk Utility pikeun nginget kecap akses énkripsi, kumargi upami urang ngalaksanakeun prosés ieu ku paréntah ngalangkungan Terminal, hasilna anu ditampilkeun nyaéta petunjuk sareng sanés kecap konci sakumaha anu kajantenan ku Disk Utility Dina kasempetan ieu, Apple gancang pisan pikeun ngaluncurkeun pembaruan anu cocog kana macOS High Sierra anu ngajawab masalah kaamanan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Alberto Guerrero cenahna

    Aranjeunna kedah langkung ati-ati sareng jinis-jinis kagagalan ieu.