Apple muru tim ad pangénggalna pikeun koméntar misogynistik

Antonio Garcia Martinez

Tanggal 11 Méi, kami nyebarkeun tulisan di mana kami ngawartosan anjeun ngeunaan panandatanganan pangénggalna ti perusahaan Cupertino: Antonio García Martínez, tilas pagawé Facebook pikeun nguatkeun pariwara na dina platform Apple anu béda. Tapi, nalika anjeunna lebet ka kantor, masalah dimimitian.

Sakumaha kuring nyebatkeun dina tulisan éta, Antonio García mangrupikeun panulis buku Chaos Monkeys, buku dimana anjeunna ngadamel serangkaian koméntaris anu, teu heran, henteu acan saé saé sareng karyawan Apple anu gancang nyungkeun anjeunna dipecat, sapertos sareng kumaha kajadianana.

Numutkeun ka The Verge, teu lami saatos petisi pikeun mecat Antonio García mimiti medar, akun Slack na lirén damel. Tim platform iklan Apple dipanggil kana rapat darurat anu dikonfirmasi yén Martinez moal dianggo deui di perusahaan.

Buku Chaos Monkeys, ngalaan pandangan misogynistic ka awéwé San Fransisco:

Kaseueuran awéwé Bay Bay lemes sareng lemah, manja sareng naif sanaos pura-pura kadunyaan, sareng umumna pinuh ku kotoran. Aranjeunna ngagaduhan feminisme anu leres sareng aranjeunna gumegegeg teu mandeg mandiri, tapi kanyataanna nyaéta nalika wabah epidemi atanapi invasi asing mogok, aranjeunna janten leres-leres jinis koper anu teu aya gunana anu anjeun dagang pikeun sakotak cangkang shotgun atanapi kaleng. minyak solar.

Langkung ti 2.000 padamel Apple nandatanganan petisi anu nyungkeun panyilidikan ngeunaan Ngiring García Martínez.

Ngiringan anjeun nyebatkeun patarosan ngeunaan sistem inklusi kami di Apple, kalebet tim perekrutan, pamariksaan tukang, sareng prosés kami pikeun mastikeun yén budaya inklusif anu aya cukup kuat pikeun nahan jalma anu henteu kabagi. Nilai-nilai inklusif urang.

40% tanaga gawé Apple diwangun ku awéwé, tapi ngan ukur 23% mangrupikeun bagian tina tim panilitian sareng pamekaran perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.