Apple Pay bakal sumping ka toko-toko leutik ti Square sareng maca NFC na

maca-alun-alun

Minggu ka minggu urang nampi sababaraha berita anu aya hubunganana sareng dunya Apple Pay sareng perluasanana di panjuru dunya di luar wates Cupertino. Apple sadar yén metode pembayaran mobile ieu ngahontal langkung seueur pangguna sareng buktosna ieu nyaéta minggu kamari aranjeunna nyayogikeun éta sadayana pidéo anu mana anjeunna masihan kami tur ngajelaskeun prosedur na

Ayeuna, pikeun ngagunakeun metode pamayaran Apple Pay, anjeun mimitina kedah lungsur di nagara anu dimaksud di Apple sareng teras anu maca pendirian diadaptasi pikeun jenis téknologi ieu, nyaéta, gaduh téknologi NFC. 

Pikeun sadaya perusahaan leutik anu parantos dina kaayaan hoyong ngamimitian nampi pangmayaran ngalangkungan Apple Pay sabab éta parantos sayogi, urang gaduh berita yén Perusahaan Square dinten ayeuna ngaluncurkeun maca NFC anu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalaksanakeunana. 

Ku cara kieu, sadaya perusahaan éta tiasa ngamimitian nampi pamayaran seluler ku Apple Pay ti ayeuna, enya, pikeun ayeuna. Maca ieu nembé dileupaskeun di Amérika Serikat tah éta bakal janten usaha leutik di nagara éta anu dimimitian ku éta.

maca-kuadrat-poto

Tukang dagangna ngan ukur kedah masang pamaca ieu sareng engké yén klien nyandak iPhone na atanapi Apple Watch kanggo engké ngesahkeun pamayaran ngalangkungan Touch ID. Urang kedah nekenkeun yén anu maca ogé ieu Anjeun bakal tiasa ngeusi batre kartu chip sabab ngagaduhan slot samping pikeun nyelapkeun kartu na. 

wéb-alun-alun

Anu maca dibanderol $ 49 sareng ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh di Amérika Serikat. Urang bakal ningali lamun nalika Apple Pay angkat di Spanyol, pilihan sapertos kieu némbongan pikeun sadaya usaha anu badé nerapkeunana tong lumpat kana témbok beton sajauh kamungkinan. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.