Apple Pay ngalegaan jumlah nagara dimana éta sayogi

Apple Pay

Kusabab Apple sacara resmi bakal ngenalkeun Apple Pay dina bulan Séptember 2014, sakedik-sakedik, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngembang sajumlah nagara dimana jasa pembayaran anjeun sayogi. Nagara pamungkas dimana téknologi pamayaran nirkabel Apple sayogi nyaéta Bélarus.

Dina waktos ayeuna, hiji-hijina bank anu cocog sareng Apple Pay nyaéta BPS-Sberbank sareng éta cocog sareng kartu bank ieu anu dikaluarkeun ku VISA sareng Mastercard. BPS-Sberbank mangrupikeun cabang tina PJSC Sberbank, bank asal Rusia anu berbasis di Moscow sareng anu mana Éta sayogi di 22 nagara di dunya.

Jasa pembayaran éléktronik Apple parantos sayogi dinten ayeuna di 58 nagara, sakumaha urang tiasa tingali dina halaman wéb Apple.

Nagara Éropa tempat Apple Pay sayogi:

  • Austria
  • Bélgia
  • Bélarus
  • Bulgaria
  • Croacia
  • Siprus
  • Céko
  • Dénmark
  • Éstonia
  • Kapuloan Faroe
  • Finlandia
  • Perancis
  • Géorgia
  • Alemania
  • Yunani
  • Greenland
  • Guernsey
  • Hungaria
  • Islandia
  • Irlandia
  • Pulo Man
  • Italia
  • Jersey
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luksemburg
  • Malta
  • Monaco
  • Walanda
  • Norwégia
  • Polandia
  • Portugal
  • Romania
  • Rusia
  • San Marino
  • Slowakia
  • Slovénia
  • España
  • Suecia
  • Swiss
  • Wikivoyage
  • Britania Ageung
  • Vatikan Kota

Nagara Asia sareng Pasipik tempat Apple Pay sayogi

  • Australia
  • Cina daratan
  • Hong Kong
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • macao
  • NZ
  • Singapura
  • Taiwan

Brasil, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Kanada sareng Amérika Serikat sareng nagara-nagara sésana dimana téknologi pamayaran nirkabel Apple parantos sayogi ayeuna.

Chip NFC Apple muka kana jasa pamayaran sanés

Apple Pay mangrupikeun hiji-hijina aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nganggo chip NFC pikeun iPhone, Apple Watch sareng iPad, hal anu éta tiasa robih di Jérman saatos parobihan dina undang-undang. Régulator antimopoli Uni Éropa parantos nalungtik naha parobihan ieu tiasa diterapkeun ka sésana nagara-nagara Uni Éropa.

Parobihan jinis ieu pasti bakal ngaapresiasi henteu ngan ku kaseueuran bank, kumargi aranjeunna moal kedah mayar Apple komisi anu pakait, tapi ogé pikeun nasabah bank anu ayeuna henteu cocog sareng Apple Pay, sabab aranjeunna henteu sanggup mayar Apple artos anu ditungtut pikeun tiap transaksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.