Apple narik béta mimiti watchOS 5 kusabab masalah nalika update

walkie talkie watchos5

Tanggal 4 Juni diayakeun WWDC anu ditunggu-tunggu pisan diayakeun. Teu aya pengumuman peralatan anyar pikeun katalog Apple, tapi aya berita, sareng seueur, ngeunaan sistem operasi. Apple Watch bakal nampi vérsi salajengna anu disebat watchOS 5.

Sareng dinten anu sami dina presentasi, pamekar parantos gaduh béta munggaran pikeun diunduh. Nanging, aya anu henteu hasil saé sareng ayeuna henteu sayogi pikeun diunduh sareng engké dipasang dina jam tangan Apple pinter. Sakumaha dilaporkeun ku sababaraha pangembang, nalika dipasang dina béta munggaran ieu, komputerna parantos teu aya gunana.

Podcast WatchOS5

Kusabab kitu, upami anjeun pamekar atanapi parantos tiasa masangkeunana ku cara anu sanés — béta publik bakal sayogi pikeun pangguna akhir bulan Juni ieu—, anjeun bakal tiasa mastikeun yén Apple nunjukkeun yén béta "Samentawis henteu sayogi".

Naon deui, pesen anu aranjeunna pasang tina halaman pangembang nyaéta kieu: "WatchOS 1 béta 5 teu aya samentawis. Kami nalungtik masalah anu lumangsung nalika perbarui. Upami anjeun ngagaduhan masalah, hubungi AppleCare ».

Kanggo waktos ayeuna parusahaan Cupertino teu nunjukkeun tanggal kasadiaan saatos ngelingan; Aranjeunna kedah mastikeun sareng diajar kasus-kasus anu timbul ku Apple Watch anu cacat. Ogé, émut yén édisi anyar watchOS ieu ngantunkeun seri 0 tina jam tangan pinter.

Ayeuna, sésa modél (séri 1, séri 2 sareng séri 3) bakal nampi paningkatan anu narik pisan: fungsi walkie-talkie; anyar olahraga ditambahkeun kana daptar; bakal nawiskeun dingamimitian otomatis latihan upami urang henteu ngalakukeun éta sacara manual; urang bakal ngagaduhan bidang Siri kalayan langkung seueur inpormasi; ogé kamungkinan nyiptakeun tantangan kelompok sareng tiasa bersaing sareng kontak kami, bahkan kéngingkeun data paningkatan ti sadayana éta ngaliwatan béwara.

via: 9to5mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.