Apple nampi gugatan plagiarism kahijina dina Apple TV + for Servant

Trailer anyar pikeun séri Hamba

Awalna hese, utamina dina bisnis nalika anjeun teu tiasa miceunan artos ku cara anu teu masuk akal pikeun ngenalkeun diri sorangan. Nanging, upami anjeun Apple, anjeun gaduh sadayana artos di dunya sareng seueur deui. Nanging, éta henteu mastikeun yén anjeun moal mendakan batu di jalan.

Batu munggaran anu anjeunna mendakan nyaéta ngalangkungan pilem The Banker, pilem anu kapaksa ngabatalkeun perdana na kusabab keluhan pelecehan seksual ka salah sahiji produserna. Kadua aya dina Hamba, séri. Wengi Shyamalan, séri dituduh salaku salinan pilem Kabeneran Ngeunaan Emanuel tina 2013.

M. Night Shyamalan, produser séri Servant sareng Apple TV + parantos janten masalah gugatan hukum anu nuduh séri Apple nyalin pilem 2013 Kabeneran Ngeunaan Emanuel. Sutradara pilem, Francesca Gregorini, nyatakeun yén porsi anjeunna nyaluyukeun plot pilem na sareng nganggo 'bahasa sinematik' anu sami nunjukkeun 'perasaan anu sami, wanda sareng téma anu sami.'

Salajengna, Gregorini nyatakeun yén séri ogé nampilkeun paralel anu sanés sareng pilem éta, nampilkeun "karakter, adegan, pilihan arah, sareng cariosan anu matak sami anu unik sareng idiosyncratic."

Kabeneran Ngeunaan Emanuel dimaénkeun ku Kaya Scoddelario jeung Jessica Biel na nyaritakeun saurang emban umur 17 taun anu ngurus orok, anu saleresna bonéka anu ngagentos orok almarhum. Upami anjeun parantos ningali séri, anjeun tiasa ningali kumaha ideu na sami persis.

Tanto Shyamalan, produser séri, salaku panyipta Tony Basgallop sareng produser sanésna membela diri nyatakeun yén pamekaran séri ieu sateuacan perdana pilem Kabeneran Ngeunaan Emanuel. nurutkeun Gregorini langkung-langkung Shyamalan Como Basgallop Aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna henteu ningali pilem na, bahkan saatos nampi gugatan hukum.

Anu paling parah nyaéta Apple, anu utama kapangaruhan minggu ieu, nyaéta nyandak halangan ka tingkat séjén, sabab anjeunna ngarujuk sadayana patarosan ka pengacara Shyamalan, Anu dina gilirannana nyarios yén anjeunna moal tiasa nyarios Apple. Gregorini Henteu ngan ukur anjeunna milarian karusakan, tapi anjeunna hoyong Apple lirén nawiskeun séri dina layanan vidéo streaming na.

Paling dipikaresep, sadayana bakal direngsekeun ku santunan finansial anu leueur di luar pengadilan sareng séri éta bakal teras-terasan aya dina Apple TV +. Tangtosna, di Apple aranjeunna kedah ngamimitian ngalakukeun hal anu béda, sabab tuah anjeun dina jasa anyar anjeun nyaéta nyebutna kumaha waé ogé, matak keuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Hiji-hijina séri anu pantes anu ditawarkeun Apple TV + tétéla janten licik ...
    Naon kuciwa.