Apple nampi Xnor.ai spesialis dina kecerdasan jijieunan

Apple mésér perusahaan Xnor.ai spesialis dina kecerdasan buatan

Saban dinten pangguna nungtut alat anu langkung palinter anu ngabantosan aranjeunna dina tugas sadidinten, éta sababna perusahaan-perusahaan anu didaptarkeun pikeun panilitian dina bidang ieu ngagaduhan seueur kamungkinan perusahaan ageung akhirna nyuhungkeun jasa aranjeunna. Ieu kasus tina perusahaan Xnor.ai anu parantos kaala ku Apple.

Naon ieu hartosna pikeun pangguna Apple sareng kami? Sacara sederhana, Apple nempatkeun pentingna dina bidang ieu sareng hoyong investigasi perusahaan berkembang ieu janten bagian tina pamaénna. Meureun pikeun ngembangkeun alat anu ngabantosan urang langkung seueur upami tiasa atanapi ningkatkeun alat-alat anu tos aya.

Xnor.ai Start-Up anu parantos narik perhatian Apple

Urang tiasa mendakan sakedik perkawis kumaha Xnor.ai damel ti saprak website maranéhanana inpormasi saeutik masihan kami. Urang kedah ngahubungi para promotor. Anu jelas nyaéta éta Aranjeunna ngiklankeun dirina salaku perusahaan anu tiasa ningkatkeun kualitas bisnis naon.

Inpormasi sakedik ieu dina Internét panginten utamina disababkeun ku kanyataan yén bagian na ngaleungit saatos mésér perusahaan ku Apple. Nanging, teu aya sumber resmi, sanés apal Amérika atanapi Xnor parantos nyatakeun negeskeun usaha sapertos kitu. Tapi rupa-rupa sumber nganggap enteng sareng harga anu dibayar parantos $ 200 juta.

Xnor.ai ngamungkinkeun, hatur nuhun kana téknologi na, perusahaan ngajalankeun algoritma pembelajaran jero sacara lokal dina alat kaasup telepon pinter sareng alat anu tiasa dipakai tibatan meryogikeun itungan ieu dilakukeun dina awan.

Salah sahiji konci anu pasti dipilih ku Apple nyaéta Manajer Xnor parantos ngajanjikeun privasi data lengkep dibarengan ku pangirangan beban memori sareng tungtutan listrik.

Naon maksud Apple kana pameseran ieu? Paling dipikaresep hoyong ningkatkeun jasa intél-intél buatan anjeun sapertos Siri. Asistén pribadi anu diwangun kana sababaraha alat parantos ningkat pisan ti saprak diadegkeun, tapi masih gaduh jalan anu panjang, upami dibandingkeun sareng pesaing na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.