Apple nganggap yén pagawéna divaksinasi pikeun nyanghareupan muka deui

Taman Apple

Sababaraha minggu ka pengker, ideu pikeun balik damel langsung di fasilitas Apple sumping ka payun. Tapi sanaos kitu seueur padamel anu humandeuar ngeunaan ideu éta sareng Apple milih leyuran samentawis. Dina waktos ayeuna balik deui ka padamelan ditunda tapi kedahna leres enya atanapi leres. Pikeun ngalakukeun ieu, aranjeunna ayeuna ngémutan hal éta salah sahiji sarat pikeun pamulangan éta nyaéta karyawan divaksinasi. 

Tim Cook dikabarkan ngawartoskeun ka Lipton yén Apple utamina fokus nalika karyawan kedah uih deui. Nanging perusahaan "nyandak kaputusan ampir unggal dinten." Kurang langkung kumaha parantos lumangsung sataun satengah saprak sadayana ieu dimimitian. Pikeun ngalakukeun ieu, salah sahiji ideu anu aranjeunna tempo ayeuna nyaéta pikeun nangtoskeun naha salah sahiji syarat pikeun mulang nyaéta padamelna ngagaduhan jadwal vaksinasi lengkep.

Dina topik ieu Google parantos aya payuneun anjeunna, anu parantos meryogikeun sadaya padamel anu balik ka kantor perusahaan divaksinasi. Éta sababna kaputusan anu Apple tiasa nyandak pasti aya anu parantos diusahakeun sareng dipikir. Google ngagaduhan langkung ti 130.000 karyawan sareng sarat vaksinasi ogé dilarapkeun ka saha waé anu lebet ka salah sahiji kantorna.

Kanggo ayeuna damel ti bumi bakal teras dugi ka Oktober saatos mundur kana kaputusan awal na pikeun ngantepkeun dina bulan Séptember. Patarosan anu muncul pikeun kuring nyaéta vaksinasi wajib. Di vaksinasi mangrupikeun kaputusan sukarela sareng kuring henteu terang dugi ka mana Apple tiasa maksa pagawé divaksinasi upami salah sahiji ti aranjeunna hoyong kami. Nanging, di sisi anu sanésna, sigana mah mangrupakeun ide anu saé pikeun kuring kusabab vaksin mangrupikeun cara anu idéal pikeun ngamimitian ningali tungtung ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.