Apple ngaleupaskeun video énggal ngeunaan cara ngagunakeun Apple Pay

apel-bayar

Di tengah-tengah a kampanye iklan ageung Naon anu dilakukeun ku pesaing Google sareng Samsung, Apple parantos ngeposkeun pidéo anyar kana kanal YouTube na salaku sarana pikeun ngawartosan nasabah ngeunaan pituduh pikeun kumaha ngagunakeun Apple Pay. Pidéo anu ngagaduhan judulna 'tur terpandu', nyaéta Prosés setelan Apple Pay, la inpormasi kaamanan, kumaha cara nganggona dina terminal pikeun tiasa mésér, sareng seueur deui detailna. Pikeun aranjeunna anu nganggo unggal dinten Apple Pay Henteu aya anu énggal pikeun diajar di dieu, tapi jalma-jalma anu teu tiasa nganggo éta masih mangrupikeun titik awal anu saé pikeun ningali gampangna, sareng éta ngantepkeun urang hoyong ngagunakeunana. Ieu pidéo na.

Dina video Apple negeskeun pageuh ideu éta Apple Pay mangrupakeun bentuk pembayaran anu aman pisan. Hatur nuhun kana arsitéktur anu dianggo ku platform pamayaran seluler anjeun, teu kedah ditampilkeun nomer kartu kiridit anjeun, dalah milikna CVV, sareng data idéntifikasi anu saluyu anu tiasa ditepikeun ka padagang, atanapi ku ningali pihak anu teu dipikahayang.

Apple ogé nyorot kamampuan mayar sareng Apple Pay dina aplikasi, hal anu kuring pikir tiasa janten mangpaat pisan dina prakna. Kuring sacara pribadi resep ngagunakeun Apple Pay pikeun mayar pameseran di Apple Store, dimana éta ngabantosan nyepetkeun pesenan nalika waktosna intina. Pidéo 'Tour Dipandu' parantos dipidangkeun saatos peluncuran Apple Pay di Australia panganyarna sareng Kanada. Jasa éta geus saprak saprak Ragrag 2014 di Amérika Serikat, sareng tina ieu usum panas 2015 dina Britania Ageung ogé

Iraha saur anjeun bakal dugi ka Spanyol upami Banco Santander di Inggris parantos ngalaksanakeunana?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.