Apple Ngaleupaskeun '2017-001' Pembaruan Kaamanan pikeun OS X Yosemite sareng El Capitan

Kamari dinten pembaruan di Apple. Sareng éta kami parantos nganggo versi béta tina OS anu béda salami sababaraha minggu sareng kamari kamari sadayana épisode akhir tina macOS Sierra, iOS, watchOS sareng tvOS dileupaskeun. Tapi salian ti versi anyar tina OS ieu, suite kantor Apple ogé diénggalan sareng sakumaha urang tiasa tingali dina judul tulisan ieu, a Pembaruan Kaamanan '2017-001' pikeun OS X Yosemite sareng El Capitan. Pembaruan kaamanan ieu sayogi sapertos vérsi Mac sanésna ti Mac App Store sareng instalasi disarankeun pikeun sadaya pangguna anu tetep dina vérsi ieu.

Apple henteu ngabantah pikeun paningkatan atanapi parobihan anu penting dina fungsionalitas sistem OS X Yosemite sareng OS X El Capitan, éta ngan ukur nambihan sababaraha paningkatan kaamanan atanapi perbaikanna. Saleresna hiji-hijina hal anu ditangtukeun ku perusahaan Cupertino dina catetan pembaruan ieu nyaéta nomer vérsi kaamanan sareng sanésna sanés: «Pembaruan Kaamanan 2017-001 disarankeun pikeun sadaya pangguna sareng ningkatkeun kaamanan OS X »

Éta logis kami nyarankeun pembaruan pikeun sadayana anu teu tiasa ngamutahirkeun sistem operasi na kana versi paling anyar macOS Sierra 10.12.4 pikeun alesan naon. Apple lirén ngaleupaskeun vérsi énggal kalayan paningkatan pikeun OS X Yosemite sareng El Capitan ieu sawaktos-waktos ka pengker, ayeuna ngan ukur ngaluarkeun pembaruan kaamanan pikeun menerkeun bug atanapi sistem gagal. Pikeun ngaunduh pembaruan kaamanan anu anyar, urang kedah lebet kana Mac App Store sareng dina tab Updates urang bakal mendakan pembaruan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.