Apple mundur dukungan kanggo Windows 7 di BootCamp Assistant kanggo Mac Pro anyar

Macpro-wizard-windows7-0

Sanaos Windows 7 sanés anu terakhir dina hal sistem operasi, sahenteuna kuring Kuring masih nganggap éta lengkep topik sareng langkung seueur terang panarimaan 'tiis' yén Windows 8 sareng versi na anu langkung payun 8.1 parantos diantawis pangguna. Anu kuring henteu ngarti pisan nyaéta langkah ieu ku Apple pikeun mundur pangrojong pikeun Windows 7 dina asistén BootCamp pikeun Mac Pro anyar.

Numutkeun ka kelompok pangembang independen dina Mac kalayan jujuluk Twocanoes, éta terang yén Apple ngagaduhan pikiran pikeun narik dukungan ieu sareng ayeuna yén dina dokuméntasi anu napel kana asistén BootCamp pikeun Mac Pro parantos katingali yén kamungkinan masang Windows 7 dina Mac Pro anyar parantos sacara efektif dibuang .

Dina kaayaan ieu bakal aya propésional anu béda anu bakal dipaksa hijrahkeun sistem anjeun ka Windows 8, virtualisasi ngalangkungan program sapertos Parallels, sababaraha vérsi Windows 7 atanapi langsung milih kedah milih Mac anu sanés pikeun ieu. Di sisi séjén, panganteur Windows 8 jelas-jelas museur kana layar sentuh kalayan sabagéan ageung tina sistem anu dirancang pikeun tujuan ieu, anu parantos ngajantenkeun seueur perusahaan sareng pangguna sagala rupi anu nolak vérsi ieu sakumaha anu kuring béjakeun ku anjeun sateuacanna.

Kawajiban ieu masang Windows 8 atanapi versi anu langkung saurna kuring henteu ngartos pisan sareng langkung seueur kana komputer sapertos Mac Pro anu henteu ngahijikeun euweuh layar rampa dina dirina, saolah-olah iMac kahareup contona atanapi sistem portabel sareng kapasitas éta tiasa ngalaksanakeunana.

Sanaos kitu, Apple parantos dicirikeun ku lirén ngadukung mimiti pisan kana sistem Microsoft, sahenteuna dina vérsi na sateuacanna. Hayu urang émut yén nalika generasi kadua MacBook Air kaluar, Windows XP sareng Vista henteu didukung deui dina BootCamp pikeun sadaya komputer.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.