Apple ngaleupaskeun béta kadua macOS High Sierra 10.13.6

MacOS Sierra beta 2 ayeuna sayogi

Sore tina pembaruan sareng éta Apple parantos mimiti ngaluncurkeun sababaraha menit ka pengker betas énggal tina versi handap sistem operasi na. Dina hal ieu, éta parantos disayogikeun pikeun pangembang anu otorisasi béta kadua macOS High Sierra 10.13.6.

Béta anyar ieu sumping ngan dua minggu saatos ningali versi béta munggaran 10.13.6. anu diluncurkeun dina waktos terang naon anu badé sareng anu énggal macOS Mojave.

Béta 2 anyar macOS High Sierra 10.13.6 tiasa diunduh ngalangkungan mékanisme pembaruan parangkat lunak dina Mac App Store kalayan profil anu pas dipasang atanapi ti Apple Developer Center. Kami tetep henteu terang naon pamutahiran anu bakal diangkut dina macOS High Sierra update, tapi sigana bakal difokuskeun perbaikan bug na perbaikan kinerja pikeun masalah anu teu tiasa dibahas dina macOS High Sierra 10.13.5.

Henteu aya parobihan fitur anu dipendakan dina béta munggaran macOS High Sierra 10.13.6, tapi kami bakal merhatoskeun pisan naon waé anu aya hubunganana sareng béta anyar ieu pikeun ningali naha kami kedah nawiskeun apdet pikeun inpormasi salaku pamekar ngabagi data sareng kami.

Apple ngaleupaskeun béta umum mimiti ios 10.1 sareng macOS Sierra 10.12.1

Gawe dina macOS High Sierra parantos turun, sareng Apple ayeuna ngalihkeun fokus na kana versi gen salajengna tina macOS, macOS 10.14, anu diumumkeun dina Konperénsi Pamekar Seluruh Dunya minggu kamari sareng nyebat macOS Mojave.

Ayeuna urang ngan tiasa ngantosan kanggo terang naha Apple parantos ngaluarkeun mutiara naon waé dina kode pamrograman béta ieu, sapertos anu kajantenan dina sababaraha pembaruan anu sanés. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.