Apple ngajalankeun bagian anyar dina iTunes anu disebut 4k HDR

Kalayan peluncuran Apple TV 4k énggal, jalma-jalma ti Cupertino parantos mimiti nawiskeun pilem dina kualitas 4k, pilem anu sayogi kalayan harga anu sami sareng anu dugi ka ayeuna aya dina HD. Sakedik-sakedik katalog pilem ngembang, sanaos di toko iTunes Spanyol, urang tiasa ningali kumaha katalogna masih alit pisan. Supados pangguna henteu gélo milari jinis eusi naon anu sayogi sareng kualitas 4k HDR, anu ti Cupertino Aranjeunna parantos nyiptakeun kategori énggal dimana kami tiasa mendakan sadaya pilem anu sayogi ayeuna dina format ieu.

Dina pedaran kategori anyar ieu urang tiasa maca:

Nonton pilem dina 4k HDR anu neuleumkeun diri dina dunya anu jelas pikasieuneun sareng warna anu ngagumun. $ k nawiskeun opat kali langkung piksel tibatan HD, anu ngajantenkeun gambar ngagaduhan definisi anu langkung saé sareng kontras anu langkung luhur. Sareng HDR nawiskeun warna anu langkung cerah, langkung jero sareng langkung alami. Ngajalajah pilihan pilem anu sayogi dina kualitas anu teu cocog.

Diantara pilem dina kualitas 4k HDR kami mendakan Perjanjian alien, Layanan Rahasia Kingsman, Mars, Pasukan Bunuh diri, Batman sareng Supertman, Deadpool, Scully, Kahirupan Pi, Akuntan, Mad Max: Fury Road, Fantastic Beasts sareng Dimana Milarian Éta, Intern, Legenda Tarzan, Kong : Tangkorak Pulo ...

Apple TV 4k anyar sayogi dina dua vérsi panyimpenan: 32 GB kanggo 199 euro sareng 64 GB pikeun 219 euro. Model samemehna, generasi kaopat, masih sayogi. di pasar dina harga 159 euro, alat anu turun pisan tina naon anu dipibanda dua taun ka pengker nalika pencét di pasar, 179 euro. Ningali pangirangan ieu, sigana Apple henteu ngagaduhan niat yén Apple TV kalayan toko aplikasi na nyalira bakal janten alat anu populér di pasar, sanaos éta henteu ngadukung kontén kualitas 4K.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elias Avendaño Núñez cenahna

    Mudah-mudahan eusi éta tiasa ditingali langsung tina layar High Sierra sareng rétina