Apple ngaleupaskeun macOS Big Sur 11.6.1

Disapalih ngaleupaskeun macOS Monterey dina versi ahirna, kamari sore (waktu Spanyol), budak Cupertino dibuka a update anyar macOS Bir Sur, Pembaruan anu dimaksudkeun pikeun sadaya pangguna anu ayeuna henteu ngarencanakeun pikeun ngapdet Monterey.

Pembaruan ieu ngalereskeun sagala rupa masalah kaamanan, janten upami anjeun henteu acan ngapdet atanapi anjeun badé ngalakukeun éta pas (kusabab naon waé), anjeun parantos nyéépkeun waktos. Pembaruan énggal ieu, kalayan nomer 11.6.1, ayeuna sayogi sareng macOS Monterey ngalangkungan System Preferences.

update ieu teu datangna nyalira, sakumaha Apple ogé geus ngarilis a apdet pikeun pamaké macOS Catalina, versi sateuacan macOS Big Sur sareng anu ngantunkeun Mac sateuacana ti 2014.

Kumaha ngundeur macOS Big Sur 11.6.1

Salaku Kuring geus commented, update ieu sadia ngaliwatan preferensi Sistim. Dina preferensi sistem, klik dina Pembaruan parangkat lunak.

Pembaruan munggaran anu bakal ditingalikeun nyaéta macOS Monterey, tapi upami urang klik inpo leuwih dina bagian apdet séjén nu sadia, Pembaruan macOS Big Sur 11.6.1 bakal ditingalikeun, update nu nempatan 2.6 GB.

Dina bagian anu sami ieu ogé aya apdet pikeun macOS Catalina.

Ayeuna Apple teu diropéa kaca web dimana eta informs pamaké tina warta kaamanan anu parantos dilaksanakeun dina apdet anu dikaluarkeun sadaya sistem operasina, sahenteuna dina waktos nyebarkeun tulisan ieu.

Tapi boga sagala earmarks keur a masalah kaamanan cukup seriussabab teu aya gunana ngaleupaskeun versi macOS énggal sareng pembaruan sistem operasi anu bakal diganti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.