Apple ngaluncurkeun OS X El Capitan, milarian jero

OS X El Capitan 10.11, sistem operasi desktop anyar anu bakal ningkatkeun pangalaman pangguna dina Macs kami, nembé dileupaskeun sacara resmi ku Apple. Ieu masing-masing hiji berita anu anjeun kedah terang.

OS X El Capitan, mangrupikeun sistem anu ngagem sistem

Sanaos kami gaduh sawangan anu menarik di awal Juni di WWDC 2015, dinten ayeuna Tim Cook sareng timna ngaluncurkeun OS X El Capitan, sistem operasi desktop anyar anu, sanaos difokuskeun pikeun menerkeun kasalahan sareng ningkatkeun kinerja sareng pangalaman pangguna, ogé nyandak kami sababaraha warta anu pikaresepeun.

anjeun x kaptén

Sakumaha anu parantos kami carioskeun Juni kamari di dieu di DisanggakeunOS X El Capitan mangrupikeun épolusi logis Yosemite. Dina usum gugur 2014, OS X 10.10 Yosemite sumping sareng anu nganggo éta, parobihan antar muka anu ageung pisan anu dina titik ieu sajarah henteu kedah diulang deui. Saatos sababaraha parobahan sapertos kieu, boh sacara éstétis boh tina segi fungsina, perlu pikeun ngagosok sistem sareng kusabab kitu, sanaos OS X El Capitan 10.11 éta ogé ngahijikeun sababaraha fitur anyar, Éta ditujukeun pikeun mastikeun sistem saloba mungkin, ngabenerkeun naon waé kasalahan anu mungkin sareng ningkatkeun kasalametan. Pondokna, ngaoptimalkeun langkung seueur upami tiasa pangalaman pangguna anu parantos luar biasa.

OS X 10.11 El Capitan parantos nyandak namina tina batu terkenal sareng populér kalayan nami anu sami anu tepatna aya di Taman Nasional Yosemite, California, janten apel sahingga neraskeun tradisi, janten sapertos jenis Singa Gunung dibandingkeun sareng Singa atanapi Salju Macan tutul dibandingkeun sareng Leopard.

OS X 10.11 El Capitan (perusahaan Cupertino henteu nempatkeun aksen, sérver henteu)  Éta badé difokuskeun menerkeun bug sareng kasalahan sahingga ningkatkeun stabilitas sareng kaamanan sistem. Persis sami sareng ios 9. Tapi éta ogé bakal masihan kami warta anu saé kusabab apel Éta henteu ngan ukur ngabenerkeun, éta salawasna nyandak urang anu énggal.

Tapi sateuacan urang ngamimitian nganalisis sagala rupa anu énggal anu dibawa ku El Capitan, hayu urang tingali langsung ku pidéo ieu anu dilakukeun ku jalma-jalma di MacRumors:

OS X Juragan langkung cairan  hatur nuhun kana integrasi API Logam pikeun Mac anu ku cara kieu pamit ka Open GL dina sistem operasi desktop tina bite apple. Sareng hasilna moal langkung saé, atanapi panginten enya, ragrag langsung kana kinerja grafik sistem, ningkatkeun kinerja sacara global sahingga tina peluncuranna anu caket, Macs urang bakal ngalakukeun langkung seueur deui, hal anu urang parantos Nguji betas anu béda anu urang tiasa mastikeun anjeun.

apel-wwdc-2015_0543

pos Éta ogé ningkat hususna ku ngalebetkeun gerakan multi-rampa sahingga urang tiasa mupus atanapi nga-arsip pesen ku cara anu sami sareng urang dina iDevices urang.

Aplikasi "Utiliti Disk"Éta ogé parantos robih pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna, bari ogé nambihan keamanan plus ti saprak janten langkung jelas sareng "éndah" janten langkung intuitif, sareng ngabantosan urang pikeun nyingkahan sababaraha kasalahan anu fatal. Parobihan anu tiasa urang tingali dina panganteur, contona, nyaéta dina cara ningali partisi disk, anu ayeuna langkung lengkep sareng sami sareng Windows (anu ngajantenkeun pangguna Windows anu nembé ngalirkeun OS X panginten henteu mendakannana sesah rebab sareng bagian ieu); ogé dina format cakram urang ningali anu sanés disebut OS X ngalegaan.

Disk Utility dina OS X El Capitan

oge Safari ngahijikeun sababaraha perbaikan anu pikaresepeun sapertos tab tetep dina miniatur éta ku cara ngagésérkeun aranjeunna ka kénca, mung logo halaman anu kabuka anu bakal katingali. Salaku tambahan, éta Ngajempékeun tab-tab anu video sacara otomatis diputer, hal anu matak ngaganggu pisan, dugi ka ayeuna.

Safari OS X 10.11 El Capitan

Saatos suntikan vitamin anjeunna nampi sataun katukang sorotan, ayeuna kéngingkeun langkung kakuatan sareng bakal langkung épéktip dina pamilarianana: éta sanggup mikawanoh basa alam.

Poto, Catetan sareng Peta ogé ngagaduhan perbaikan alit.

Tapi naon anu urang paling resep ngeunaan anu anyar OS X El Capitan parantos ngatur aplikasi dina layar liwat Control misi Nya, ayeuna urang sacara praktis tiasa ngalaksanakeun naon anu dipikahoyong. Salaku tambahan, ti ayeuna urang tiasa ngaraosan dua aplikasi anu fungsina pinuh sacara sakaligus dina layar lengkep sareng pamisah, sapertos multitasking anu sumping ka kami nganggo iOS 9 dina iPad.

apel-wwdc-2015_0424

Salaku detil akhir, urang moal tiasa malire perkenalan di OS X El Capitan ti sumber énggal, San Fransisco.

Parabot anu cocog

Éta moal logis éta apel, museurkeun pembaruan dina OS X El Capitan Dina ningkatkeun kinerja, stabilitas sareng pangalaman pangguna, kuring bakal ngantepkeun pakakas anu langkung lami sareng, ieu moal kajadian. El Capitan bakal cocog sareng alat anu sami anu sateuacanna, OS X Yosemite, parantos cocog, hal anu urang tiasa mastikeun tina halaman wéb pangrojong perusahaan nyalira:

Mac cocog sareng OS X El Capitan

  • iMac (Pertengahan 2007 atanapi engké)
  • MacBook (13-inci Aluminium, Ahir 2008), (13-inci, Awal 2009 atanapi engké)
  • MacBook Pro (13-inci, Pertengahan 2009 atanapi engké), (15-inci, Pertengahan / Ahir 2007 atanapi engké), (17-inci, Ahir 2007 atanapi engké)
  • MacBook Air (Ahir 2008 atanapi engké)
  • Mac Mini (Awal 2009 atanapi engké)
  • Mac Pro (Awal 2008 atanapi engké)
  • Xserve (Awal 2009)

Sareng ayeuna, pikeun ngaunduh, masang sareng nikmati anu énggal OS X El Capitan 10.11 dina Mac anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.