Apple Ngaleupaskeun Safari Technology Preview 149

Safari Téhnologi Nilik

Safari Technology Preview dina versi na 149, ayeuna tiasa diunduh tina Portal pamekar Apple. Anjeun parantos terang yén panyungsi ieu mangrupikeun anu ditakdirkeun pikeun ngalaksanakeun sagala tés pikeun sadaya novelty anu Apple hoyong laksanakeun dina Safari. Éta mangrupikeun bangku tés pikeun sadaya fitur anu anjeun hoyong uji sateuacan diluncurkeun. A browser cocog pikeun pamekar nu di édisi anyar ieu teu nyumbang teuing. 

Browser ékspérimén anu Apple mimiti diwanohkeun dina Maret 2016 ngagaduhan versi énggal. urang papanggih ayeuna kalawan nomer 149 tina panyungsi ieu dirancang pikeun nguji sadaya fitur anu urang hoyong tingali damel di Safari. Kontéks tés anu mangpaat pisan pikeun pamekar pikeun terang upami fungsi énggal bakal dianggo engké.

Vérsi 149 tina ‌Safari Technology Preview‌ kalebet perbaikan bug sareng perbaikan kinerja pikeun Inspektur Wéb, Média, CSS, Pananyaan Wadahna CSS, Rendering, JavaScript, Babagi Layar, Animasi Wéb, WebAuthn, Pramuat Navigasi, API Wéb sareng Kaamanan. Vérsi ‌Safari Technology Preview‌ ayeuna ieu dumasar kana apdet Safari 16 sareng kalebet dukungan pikeun fitur anu aya dina macOS Ventura, sapertos Live Text, Passkeys, perbaikan ekstensi wéb, sareng sababaraha deui. Urang kedah perhatikeun yén vérsi énggal ieu cocog sareng parangkat keras anu ngajalankeun macOS 13 Ventura, teu sapertos vérsi saméméhna tina ‌Safari Technology Preview‌, tapi henteu tiasa dianggo deui sareng macOS Big Sur.

Upami anjeun pamekar, pasti anjeun parantos terang kana pembaruan énggal ieu sareng upami henteu, maka anjeun parantos terang kumaha teraskeun sareng ti mana anjeun tiasa ngaunduh versi énggal. Urang ajak anjeun pikeun ngundeur éta sarta ngabejaan urang Upami anjeun mendakan beja deui sajaba ti anu parantos disebatkeun ngeunaan perbaikan bug sareng sajabana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.