Apple ngamajukeun "tawaran eksklusif" pikeun konsumén Apple Card

Kartu Apple Roti

Kami masih teu tiasa ngaraos Kartu Apple fisik, tapi anu ngagaduhan éta tiasa ngagaleuh aranjeunna di Apple bari masihan 3% pameseran na deui. Tapi éta salian ti ieu perusahaan Cupertino nambihan sababaraha promosi menarik pikeun aranjeunna.

Dina hal ieu, éta ngeunaan jasa perusahaan sorangan sareng kopi terbatas pikeun aranjeunna ... Leres, hal jasa éta, sakumaha Mark Gurman nyalira negeskeun, Apple nawiskeun langganan opat bulan ka Apple News jasa anu urang teu ngagaduhan didieu sareng ogé kopi gratis anu disponsoran ku Panera.

Ieu tweet anu ku Gurman ngingetkeun pangguna Apple Card anu tiasa ngaraosan "kado" ieu ti Apple:

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu saé ngagaduhan Apple Card ieu, di dieu anjeun tiasa ngaraosan promosi naon anu anjeun nawiskeun. Perusahaan sapertos anu urang sebutkeun nawiskeun pengembalian dana atanapi diskon tambahan pikeun konsumén Apple Card tapi waktos ieu sigana parantos ngadopsi pendekatan hibrid pikeun promosikeun jasa nyalira kalayan langganan gratis salami opat bulan News + sareng sponsor luar sapertos Panera, dina hal ieu. Janten saha anu tiasa resep promosi anu réngsé dina 31 Agustus.

Sésa dunya kedah ngantosan naha Card Apple tungtungna sumping atanapi henteu, sanaos ayeuna henteu sigana urang bakal tiasa nikmati ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.