Apple ngagentos batréna dina sababaraha MacBook Pro ti pertengahan 2012 sareng mimiti 2013

Upami anjeun gaduh MacBook Pro 15 inci sareng tanggal dina Mac ieu pertengahan 2012 / awal 2013, komputer anjeun tiasa janten daptar Apple pikeun ngagantian batré. Tangtosna, anjeun kedah ngantosan sakitar sabulan. Ieu sahenteuna lumangsung di Amérika Serikat, Inggris, Kanada sareng Australia, dimana Apple naros anjeun sasasih kanggo milarian gaganti batréna sareng upami anjeun tiasa ngantosan waktos ieu, gentos gratis. Pilihan ieu dipikaterang ku pagawé Apple, anu kedah ngajukeun perbaikan ieu tanpa biaya.

Dina halaman anu sami ieu, kami masihan koméntar yén Apple ngalaksanakeun tindakan anu sami antara 2 Maret sareng 25 Juli taun ieu. Dina kasempetan éta, sababaraha pangguna sumping pikeun mastikeun, sabab henteu gaduh suku cadang caket batréna, dina waktos anu wajar, Apple ngusulkeun ngagentos komputer ku MacBook Pro 2016 ku Touch Bar. Seueur anjeun parantos tés di Apple Apple Store, tapi dina kaseueuran kasus aranjeunna ngagaduhan komponén anu diperyogikeun sareng ngagentos alatna henteu lumangsung. Hatur nuhun dina sagala hal, pikeun ngabagi pangalaman anjeun ka kami.

Dina kasempetan ieu, Apple parantos ngamimitian a kampanye anyar saprak 25 Agustus kamari, sahenteuna di AS Maksud anjeun nyaéta pikeun terus ngagentos batréna dina alat-alat anu tos disebatkeun. Cara pikeun mariksa naha alat-alat anjeun peryogi diganti ieu nyaéta milarian inpormasi ieu:

  1. Pencét kana apel apel.
  2. Pilih: Ngeunaan Mac ieu.
  3. Laporan sistem.
  4. Kakuatan (dina Hardware)
  5. Inpormasi ngeunaan nagara.
  6. Kaayaan: kedah nempatkeun: Batré Service atanapi Batré Service.

Upami anjeun henteu tiasa ngantosan gaganti atanapi hoyong ngarobih batréna, kusabab modél anjeun henteu kapangaruhan, Apple nawiskeun anjeun jasa gancang. Ngaganti batréna antara $ 200 sareng $ 290, Numutkeun sumber anu dikonsultasi di sababaraha nagara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo Mantero cenahna

    Kuring gaduh masalah anu persis dina mac Awal 2013. Naon prosedur anu kuring kedah turutan ti Spanyol? Naha aya halaman pikeun ngalaporkeun na?

    hatur nuhun

  2.   Ricardo Mantero cenahna

    Nya, kuring nembé nyarios sareng Dukungan Téknis Apple sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén enya, batré abdi rusak tapi yén aranjeunna henteu ngagaduhan program gaganti anu maksakeun pikeun kuring. Kabeneran goréng. Hayu urang tingali naha datang ka Spanyol engké.