Apple ngondang pangguna macOS Big Sur pikeun nganggo Safari 15 dina béta

Safari 15 béta

Sakumaha anjeun terang upami anjeun nuturkeun berita Apple sareng khususna Mac, yén perusahaan Amérika ngenalkeun versi anyar Safari sareng macOS Monterey. Safari 15 Beta sayogi upami anjeun nyobian versi anyar parangkat lunak pikeun Mac. Nanging, Apple hoyong langkung saheulaanan sareng ngadorong para pangguna pikeun nyobaan pungsionalitas ieu ogé upami aranjeunna ngagaduhan macOS Big Sur sareng Catalina.

Pikeun sababaraha pangguna aranjeunna henteu resep pisan format safari anyar dina macOS Monterey. Versi Safari 15 Béta ieu tiasa dipiceun sareng dibalikkeun ka anu sateuacanna. Seueur pangguna anu humandeuar ngeunaan sababaraha parobihan anu parantos dilakukeun sareng kusabab ieu, panginten éta Apple ngadorong pangguna pikeun nyobaan bentuk anyar ieu browser anu paling terkenal. Aranjeunna ngadorong dipasang dina macOS Big Sur sareng versi Catalina, sanés ngan saukur Monterey nyalira.

Émut yén fungsi tina ngahijikeun bilah alamat jeung bilah tab, nyumputkeun sababaraha tombol dina interface utama. Kitu ogé, administrasi tab parantos robih sacara signifikan, anu nganggu seueur pangguna, sapertos anu parantos kami béjakeun ka anjeun sateuacanna.

Anjeun parantos terang yén aya vérsi Safari Téhnologi Nilik, pérsi alternatif peramban wéb Apple anu museur ka pangembang, kusabab éta kalebet fitur béta anu teu acan aya dina versi normal Safari. Nanging, pelepasan Safari 15 mangrupikeun vérsi béta normal. Leres leres,  pikeun pangguna anu kapilih tina program AppleSeed.

Hanjakalna, teu aya cara pikeun daptar program AppleSeed, sabab Apple sacara acak milih pangguna mana anu bakal diondang ku perusahaan pikeun nguji parangkat lunak béta. Tamu bakal nampi email sareng detilna pikeun ngaunduh Safari 15 béta tina Halaman wéb AppleSeed.

Upami anjeun salah sahiji anu kapilih, punten carioskeun ka kami kumaha jalanna Sareng kumaha badé vérsi énggal na?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Torricelli cenahna

    Dinten Kemis nembongan dina Mac kuring yén kuring ngagaduhan pembaruan Safari anu sayogi. Kuring ngamutahirkeunana sareng ti saprak éta henteu jalan leres. Éta ngamuat halaman tapi nyarios yén éta ngagaduhan masalah, muatkeun sakali atanapi dua kali, teras pesen kasalahan nembongan.
    Kuring parantos ngahapus Cookies sareng ngahalangan ekstensi. Kuring parantos muka halaman pribadi ... Éta henteu dibereskeun.
    Kuring parantos dipasang Safari 15.0 sareng teu aya anu nyerat kuring atanapi aya bewara vérsi Béta.