Apple Watch bersaing sareng modél Pebble anyar, Pebble Time Roud

karikil-waktos-buleud

Sigana anu diarepkeun ku pangguna Internét henteu acan kacumponan sareng éta Pebble, jauh tina nampilkeun telepon pinter sareng layar tinta éléktronik nganggo batréna saminggu, parantos mutuskeun nampilkeun dina taun anu sami modél jam tangan pinter anyar. , éta Waktos Karikil buleud. Aranjeunna tungtungna ninggali formulir anu aya dina jam tangan Pebble saprak lahirna sareng sapertos taruhan anu sanés sapertos Samsung Gear S2 atanapi Moto 360, kami gaduh jam tangan énggal kalayan dial sirkular di pasar.

Pebble Time Round henteu ngan ukur tetep dina parobahan bentuk tapi prestasina tos ningkat sareng ogé desain na sareng bahan-bahan énggal anu dianggo ngajantenkeun langkung serbaguna tibatan anu ngaheulaan. Urang tiasa nyarios yén dina hal ieu Pebble Time Round badé ngadamel persaingan langsung ka Apple Watch.

Saeutik demi saeutik kami nampi data tina jam anyar ieu anu bakal aya pangaruhna, éta anu bakal dipiharep ku pangembangna, dina penjualan Apple Watch anu ti Cupertino sanaos, tina sakedik anu kuring parantos tiasa tingali éta, urang henteu nyarioskeun perkawis jam tangan anu tiasa maénkeun liga anu sami sareng Apple Watch anu hébat ti Apple. Sakumaha anjeun terang Apple Watch pisan modular, éta ngagaduhan seueur bérés logam anu béda sareng éta ogé parantos diiklankeun sareng parantos ngahontal pangguna langkung ti salaku jam tangan éléktronik, salaku barang pantun.

 

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina halaman Pebble, aranjeunna parantos janten hiji deui perusahaan anu milih masihan jam tangan na persis tingkat finish anu parantos dilaksanakeun Apple. Ku ieu kami hartosna yén sigana Apple kedah janten anu ngaluarkeun warna emas sareng bérés waja sahingga engké perusahaan-perusahaan sanésna nyobian Srimanganti kana arloji énggal anjeun kalayan éta bérés anu sami. Ayeuna urang kedah ngantosan kanggo ningali naon ciri-ciri hardware internal anu dimiliki modél Pebble ieu sareng tingali naha éta leres-leres bakal ngabayangkeun Apple Watch atanapi henteu.

Émut yén sami sareng model sateuacanna, jam tangan Pebble cocog sareng ios, sanaos henteu ngagaduhan toko aplikasi sapertos Apple Watch di tukangeun. Toko aplikasi anu dina sababaraha sasih parantos gaduh rébuan aplikasi Anu dilakukeun ku aranjeunna nyaéta ngajantenkeun budak leutik di blok langkung kuat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oswaldo Fonseca Reyes cenahna

    Saé éta Pebble indit sareng gaya na nyalira anu béda. 🙁

  2.   rajapati cenahna

    Naon tulisan anu paling henteu diwakilan.
    Kuring nyarankeun anjeun ngadidik diri kana naon karikil anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun sateuacan ngabandingkeun kana Apple Watch anu anjeun pikaresep.
    ... yén di sisi anu sanésna anjeun moal kedah ngabandingkeun éta ogé. Éta béda-béda, sabab béntenna nyaéta terminal Android sareng IPhone. Saha anu mésér hiji terminal atanapi anu sanés pikeun hal anu sanés. Hal anu sami pikeun Pebbles sareng Apple Watch.
    Tingali kana naon anu tiasa disebatkeun yén Pebbles henteu ngagaduhan toko aplikasi ... Nya, éta saé pikeun anjeun.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Mord,

      Babandingan sareng Android sareng ios mangrupikeun urutan sadidinten, ngabandingkeun Apple Watch sareng Pebble lumrah kumargi Pebble ngadukung iOS sakumaha anjeun nyarios sareng ieu nempatkeun kami dina posisi sanggup milih hiji atanapi anu sanés, janten aranjeunna rentan pikeun ngabandingkeun. Smartwatches sareng Android Wear nembé cocog sareng iOS sareng kuring yakin kami bakal ningali langkung ti hiji babandingan dina Abdi ti Mac sareng média sanés.

      Anu kuring baca dina entri nyaéta: «... sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan toko aplikasi sapertos Apple Watch di tukangeun aranjeunna.» Ieu henteu nyatakeun yén Peeble henteu ngagaduhan toko aplikasi, éta nyatakeun yén éta henteu sapertos Apple Watch sareng upami kuring jujur ​​(kuring gaduh Gen 1st Pebble) toko aplikasi Apple jauh langkung unggul tibatan Pebble dina unggal jalan.

  3.   sis cenahna

    Halo Mord:
    Kuring satuju sareng naon anu dicarioskeun ku Jordi.
    Jigana anjeun kedah maca langkung saé.
    Sadayana tiasa dibandingkeun kusabab aranjeunna persaingan. Android sok dibandingkeun sareng IOS (anjeun salah nyarios android sareng iPhone), Samsung sareng iPhone sareng Windows sareng OSX. Kabeneran waé éta ngabandingkeunana sok sareng produk CUPERTINO

  4.   sis cenahna

    Halo Mord:
    Kuring satuju sareng naon anu dicarioskeun ku Jordi.
    Jigana anjeun kedah maca langkung saé.
    Sadayana tiasa dibandingkeun kusabab aranjeunna persaingan. Android sok dibandingkeun sareng IOS (anjeun salah nyarios android nganggo iPhone), Samsung sareng Apple sareng Windows sareng OSX. Kabeneran waé anu ngabandingkeunana sok sareng produk CUPERTINO