Apple bakal komisi séri murangkalih ti Workshop Sesame, panyipta anu sami tina Sesame Street

wijen Street

Tohan dumasar kana ciptaan anjeun nyalira dina pidéo on demand service teras janten salah sahiji topik anu paling populér ayeuna. Sababaraha perusahaan ngagabung kakuatan, anu sanés mésér ti anu pangleutikna pikeun ningkatkeun kamungkinan naon anu bakal datang dina sektor audiovisual. Y Apple terus bet nyieun eusi dina labélna nyalira sareng yén pangguna ngan ukur tiasa ningali ngalangkungan aranjeunna. Hal anu parantos dilakukeun ku perusahaan sanés sapertos Netflix atanapi Amazon.

Ayeuna gerakan anu sanés parantos dikenal dugi ka produksi nyalira sareng éta bakal ngalakukeun éta ti panangan anu nyiptakeun Jalan Sesame anu populér, Sesame Street atanapi Sesame Street. Maksudna, Éta mangrupikeun kasapukan sareng organisasi nirlaba Sesame Workshop.

Sakumaha anu dicarioskeun tina terbitan macem, Apple parantos ngagaduhan organisasi Bengkel wijen pikeun nyiptakeun kontén anyar anu dugi ka ayeuna henteu dipikaterang persis sareng yén aranjeunna bakal nanggung segel Apple. Diantara tawaran barudak anyar ieu, Sesame Street atanapi Sesame Street aya di luar Apple grill: acara na disiarkeun dina HBO sareng PSB, dimana éta aya perjanjian.

Moal aya séri tunggal, sabab koméntar, tapi perjanjianana sakitar sagala rupa produksi animasi na langsung-aksi, ditambah séri anu mungkin dumasar kana wayang, salah sahiji produksi Sesame Workshop anu paling populér pikeun barudak. Maka, sakedik-sakedik urang terang kana maksad Cupertino sajauh program.

Di momen urang gaduh reboot ti séri "Amazing Stories" ti Steven Spielberg, program anu rupa-rupa diayakeun ku Oprah Winfrey; pilem animasi anu mungkin aya sareng perusahaan produksi Irlandia anu populér; ogé acara énjing anu diayakeun ku Reese Witherspoon sareng Jennifer Aniston.

Ayeuna, sabab langkung seueur rinci sareng langkung seueur proyek janten terang, urang masih kedah terang kumaha modél bisnis Apple sareng iraha éta bakal pencét pasar?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.