Apple ngembangkeun tampilan éksternal ku prosésor A13 terintegrasi

Apple Pro Display XDR Monitor

Apple ngagarap jinis tampilan éksternal anu anyar Pro Display XDR kalayan prosésor terpadu. Gagasan anu hébat pikeun ngaleupaskeun Mac anu nyambung anjeun tina itungan grafik. Éta bakal hartosna yén nyambung kana mini Mac saderhana, anjeun bakal ngagaduhan workstation anu kuat pikeun ngédit gambar sareng pidéo, atanapi pikeun midangkeun.

Masalahna bakal sumping dina harga. Upami layar éksternal ti Apple parantos diuntungkeun, kuring henteu hoyong mikir naon anu bakal dicarioskeun ku prosésor terpadu sareng Neural Engine. Urang tingali…

Tampilan éksternal Apple Pro Display XDR parantos di pasar rada lami, tapi masih teu aya gosip ngeunaan vérsi anu diénggalan dina jangka pondok. Tapi tétéla yén Apple nyobian sacara internal tampilan luar anu anyar sareng Prosesor A13 dédikasi sareng ogé kalayan Mesin saraf.

Pintonan anyar nuju dikembangkeun dina nami mérek J327, tapi dina waktos ayeuna, detil ngeunaan spésifikasi téknis mangrupikeun misteri. Sigana layar ieu bakal ngagaduhan SoC anu didamel ku Apple, anu ayeuna nyaéta chip A13 Bionic, anu sami anu dianggo dina garis iPhone 11.

Marengan chip A13, tampilan éksternal nampilkeun Neural Engine, anu nyepetkeun tugas diajar sacara otomatis. Sapertos tampilan luar ku SoC khusus sigana bakal janten modél énggal pikeun ngaganti anu ayeuna Pro Display XDR.

Pasti bakal janten ide anu saé. Kagungan a CPU / GPU terpadu dina tampilan luar tiasa ngabantosan Macs nganteurkeun grafik résolusi tinggi tanpa nganggo sadaya sumber daya tina prosésor internal Mac.

Apple ogé tiasa ngagabungkeun kakuatan tampilan SoC sareng prosesor Mac pikeun nyayogikeun langkung seueur kinerja pikeun ngajalankeun padamelan anu intensif pisan. Kamungkinan anu sanés nyaéta nganggo SoC ieu pikeun nambihan sababaraha fitur pinter dina Pro Display XDR, sapertos AirPlay.

Teu dipikaterang kumaha proyékna maju, sareng upami moal lami deui dileupaskeun pikeun dijual atanapi éta kénéh waktos pikeun éta siap. Kami bakal merhatoskeun rumor anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.