Apple nyimpen 1.500 juta euro anu munggaran pikeun denda Irlandia

Budak Cupertino nembé ngadamel deposit kana rekening garansi anu diblokir, anu mimiti tina pembayaran anu kedah dilakukeun ka Irlandia pikeun denda 13.000 juta euro. Denda ieu anu ditumpukeun ku potongan pajak sareng kaunggulan anu dipikagaduh ku Apple salami mangtaun-taun ieu masih dina persidangan tapi dinten ayeuna 1.500 juta euro parantos ditransfer.

Menteri Keuangan Irlandia nyalira, Paschal Donohoe, parantos jawab ngucapkeun hal ieu Pamayaran Cupertino munggaran pikeun mapag sanksi. Bisi wae, aya seueur lawon pikeun diteureuykeun sanksi finansial penting ieu sareng Apple terus banding ngeunaan kaputusan hakim.

Rupa ditumpukeun dina 2016

ieu denda jutawan ditumpukeun ku Komisi Éropa Agustus 2016 katukang Sareng waktos anu lami sareng perang yudisial dugi ka waktosna sumping nalika aranjeunna kedah miceun artos dina rekening anu diblokir sareng éta parantos. Sigana usaha Irlandia atas nami Apple henteu jalan sareng bagian mimiti tina sanksi ageung ieu parantos dilebetkeun.

Irlandia sisi sareng Apple ngeunaan masalah ieu sareng henteu nyumputkeunana pisan, tapi sigana henteu aya nanaon anu tiasa lirén dina waktos ieu. Amundi, Manajemén Investasi BlackRock sareng Manajemén Aset Goldman Sachs Aranjeunna bakal tanggung jawab ngatur akun escrow ieu dugi ka akhir pamayaran. Ti Apple sareng ti Irlandia parantos kantos disebatkeun yén perusahaan tina buah apel anu digegelna angger handapeun hukum ti mimiti waktos, tapi prosésna pikeun ayeuna kedah ngajalankeun jalanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.