Apple parantos ngagarap pembaruan Final Cut pikeun macOS High Sierra

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, sigana jalma-jalma ti Cupertino parantos ninggali atanapi nurunkeun lamaranana ka tukang. Hanjakalna, parantos biasa ngantosan sababaraha minggu, atanapi kadang-kadang sasih, aplikasi Apple beradaptasi sareng warta yén vérsi anyar sistem operasi na dibawa, boh pikeun ékosistem macOS atanapi ios.

Boh macOS High Sierra sareng ios 11 ngiringan kami codec H.265 énggal salaku hal énggal, codec anu salajengna ngomprés rohangan anu ditempatan ku pidéo sareng gambar, tapi salah sahiji aplikasi utama pikeun ngédit pidéo dina Mac, Final Cut Pro, dugi ka ayeuna éta henteu acan diénggalan nawiskeun kasaluyuan lengkep.

Aplikasi munggaran anu ngamungkinkeun kami ngédit pidéo dina Mac anu diénggalan kana format HEVC nyaéta iMovie, panginten kumargi éta salah sahiji anu pang dianggo ku pangguna bumi, tapi sigana yén pangguna propésional anu nganggo Final Cut, sakali deui dialihkeun ka tukang. Pikeun nyobaan tenangkeun cai, jalma-jalma ti Cupertino nyarios yén aranjeunna parantos ngagarap pembaruan anu ngadukung format pidéo ieu.

Kanggo ayeuna sareng dugi kasaluyuan anu dipikahoyong, hiji-hijina hal anu tiasa dilakukeun ku pangguna anu nganggo Final Cut Pro nyaéta nonaktipkeun pilihan rékaman ieu sayogi dina iPhone atanapi dina GoPro Hero 6, alat sanés anu ogé nganggo codec ieu, sabab sacara standar éta diaktipkeun tina iPhone 7 (éta henteu cocog sareng model iPhone samemehna), sareng neraskeun ngarékam sareng H. 264, éta upami anjeun parantos nganggo éta sareng ngabandingkeun sareng H.265, anjeun bakal ningali yén éta ukuranana dua kali ukuranana. Pamakéan codec énggal ieu, anu henteu dikembangkeun ku Apple, bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat seueur rohangan boh dina hard drive urang ogé dina iPhone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.