Apple Maps bakal nambihan desain ulang pikeun peta Spanyol sareng Portugal

Apple Mac Maps

Éta parantos lami ti saprak urang ngalaman parobihan atanapi paningkatan dina aplikasi peta di Spanyol sareng Portugal, waktos ieu sigana anu giliran urang. Teguh Cupertino bakal nguji aplikasi peta na nambihan desain ulang total kana Peta.

Warta anu parantos diterbitkeun ku sababaraha rupa média diantarana MacRumors nunjukkeun yén sungut Cupertino nyaéta Nguji desain Apple Maps anyar ieu di Spanyol sareng Portugal. Sareng sigana Apple terus ningkatkeun peta sareng kerja keras sahingga aplikasi ieu mangrupikeun anu dianggo ku pangguna perusahaan, nyésakeun Google Maps.

Logisna nagara-nagara anu mimiti nampi parobahan desain ieu nyaéta Amérika Serikat, Irlandia, Inggris sareng KanadaTeras sigana Apple fokus kana Spanyol sareng Portugal pikeun nambihan ékspansi ieu dina aplikasi Maps.

Jelas éta seueur pangguna masih resep Google Maps pikeun nganapigasi peta atanapi nampi pitunjuk nalika nyetir, jalan atanapi anu sami, tapi leres ogé yén Apple Maps teraskeun ningkatkeun sareng seueur pangguna anu ngagunakeunana.

Perbaikan dina inpormasi sareng detil gedong, pamutahiran dina aspek topografi aplikasi, paningkatan anu langkung saé sareng pandangan saderhana nambihan seueur detil ngeunaan pedalaman tempat sapertos taman atanapi gedong sareng seueur deui. Ieu nunjukkeun yén aplikasina teras-terasan ditingkatkeun sareng kami tiasa teras-terasan nampi langkung seueur berita ngeunaan paningkatan dina aplikasi Apple Maps. Penting pikeun nyarios éta berita ieu masih dinonaktipkeun ayeuna aranjeunna ngan saukur ngalaksanakeun tés janten bakal janten waktos pikeun neraskeun ngantosan ku versi Maps ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ezequiel cenahna

    Halo dinten 1 Méi dina peta apel abdi Spanyol, kuring parantos ngagaduhan desain anyar