Apple resep kana hak-hak pilem animasi pikeun proyék audiovisual na

Eusi paménta aya dina modeu. Pangguna henteu hoyong jasa anu ngajantenkeun aranjeunna kana jadwal anu khusus. Maka, jasa sapertos Netflix, HBO, jst. aranjeunna kasohor pisan ku pangguna. Movistar + parantos parantos ngalih sababaraha dinten ka pengker. Sareng Apple terus asup sareng damel pikeun nawiskeun jinis jasa ieu dina waktos anu caket sareng kéngingkeun panghasilan langkung ageung. Hal terakhir anu parantos dipikaterang nyaéta perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook resep kéngingkeun hak kana pilem animasi.

Sajauh ieu kami parantos nguping sababaraha proyék Apple anu kalebet inisiatif dina hal ieu. Bener yén duanana Netflix - ratu ayeuna di séktor - sabab HBO atanapi bahkan Amazon aya di payuneun aranjeunna. Awas pikeun Amazon sabab tohan pisan kana jinis eusi sanés sapertos maén bal. Sareng éta anu ayeuna Éta parantos kéngingkeun hak pikeun langkung ti hiji pertandingan La Premier — Liga Inggris— sareng sigana anjeunna ogé hoyong kéngingkeun hak-hak pikeun tiasa nawiskeun pertandingan Spanyol LaLiga.

 

Pidéo iTunes

Apple angkat ka arah anu sanés numutkeun koméntar ti portal populér Bloomberg. Salian ti eusi anu ati-ati pisan dina bentuk séri sareng produksi pilem fitur sakapeung, sigana aranjeunna ogé hoyong nyelepkeun waos kana sektor animasi.

Numutkeun ka Mark Gurman sareng perusahaan, Kasepakatan sareng studio Irlandia Cartoon Saloon caket ditutup. Naon deui, éta tiasa nyandak sakedik langkung lami tibatan diperyogikeun, tapi aranjeunna bakal janten tanda mimiti Apple anu bet dina sektor ieu. Karesep Apple nyaéta kéngingkeun hak-hak pilem ieu pikeun tiasa ngadistribusikaeunana di Amérika Serikat ogé di nagara-nagara sanés.

ogé, pilemna henteu acan réngsé sareng teu aya rumor ngeunaan tanggal anu mastikeun pelepasan aranjeunna ka pasar. Nanging, jelas yén jasa streaming mangrupikeun waktos langsung perusahaan téknologi. Sareng ieu urang kedah nambihan yén sanaos Apple henteu payun dina hal ieu, éta perusahaan anu ngagaduhan paling seueur modal pikeun nanem modal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.