Apple salaku parusahaan ngahontal 3 triliun dollar

logo Apple

Lila noel inohong vertigo ieu sarta ampir euweuh doubted yén anjeunna bakal ngahontal eta. Nyatana, para skeptis anu percaya yén éta moal ngahontal angka-angka ieu, pasrah kana buktina henteu ngan ukur dina taun 2021 upami henteu taun 2020 nalika pandémik narajang langkung kakuatan bahkan perusahaan henteu ngan ukur ngajaga pukulan tapi ogé kaluar langkung kuat. eta. Urang nyanghareupan milestone sajarah. Apple janten perusahaan munggaran anu ngahontal hargana $ 3 triliun.

Ayeuna Apple parantos janten perusahaan 3 triliun dolar anu munggaran di dunya. Tangtu, salawasna dina dasar dimodalan pasar, nu ngarupakeun nilai total sakabéh saham beredar pausahaan. milestone lumangsung sanggeus harga Saham Apple naék langkung ti 40% dina taun ka tukang. Prestasi anu pikaresepeun ieu ngan ukur langkung ti 16 bulan saatos Apple janten perusahaan bernilai dua triliun. Nu geus di 16 bulan. Tapi éta dina tilu taun geus triple nilai na. Henteu ngan ukur teu kadéngé pikeun ngahontal éta angka, tapi dina waktos anu parantos dihontal.

Analis Wedbush Dan Ives nyimpulkeun éta sacara grafis kalayan kecap-kecap ieu: "Ngahontal $ 3 triliun mangrupikeun momen bersejarah anu sanés pikeun Apple. parusahaan terus ngabuktikeun skeptics salah kalawan rebirth tina carita tumuwuh unfolding di Cupertino.

Hal lucu ngeunaan sakabéh ieu téh yén hal ngan bisa jadi hadé. Dina 2022 ieu total robah tina Intel ka Apple Silicon bakal lumangsung sarta kami bakal ningali eta sakabéh rentang Mac jeung chip Apple sorangan Sareng éta hartosna yén sadaya nilai tetep di bumi janten gampang pikeun nilai perusahaan pikeun terus tumbuh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)