Sumbangan ti Apple Jerman, Studio Buds, sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti mac

Kami ngahontal bentang akhir bulan Juli ieu sareng éta aya sakedik langkung ti saminggu dugi ka sasih Agustus anu diarepkeun dimana seueur anu gaduh pakansi. Kalayan panas ieu bebeneran nyaéta yén urang tiasa liburan nalika usum panas pas ... Nalika liburan sumping urang bakal neraskeun di handapeun jurang sareng sababaraha Sorotan minggu dina kuring ti MacMinggu ayeuna, sanaos usum panas, lumayan pinuh ku berita sareng berita ngeunaan dunya Apple, urang ngiringan sareng aranjeunna.

Anu kahiji nyaéta anu nunjukkeun urang nyanghareupan paling ngadukung Apple nalika musibah lumangsung dimana waé di dunya. Dina hal ieu di Jerman, Bélgia sareng nagara-nagara Éropa Kulon sanés ku banjir serius anu ngalaman minggu ieu. Apple bakal nyumbangkeun sajumlah artos pikeun ngabantosan anu kajantenan.

Ngéléhkeun Studio Buds

Sareng ngarobah katilu, Beats Studio Buds dijual ayeuna pikeun sababaraha dinten. Perusahaan Cupertino akhirna ngical headphone anyar ieu di mana aranjeunna ngaharepkeun ngajual sakedik unit.

Versi anyar watchOS 8 bakal nambihan pilihan pikeun ngamungkinkeun aplikasi latihan ngahasilkeun inpormasi karungu éta tiasa ngadangukeun ngalangkungan AirPods atanapi headphone nirkabel sanés dipasangkeun sareng arloji.

XLoader

Sareng kanggo méréskeun peringatan ... Mac henteu dibebaskeun tina serangan malware. Sareng ieu dibuktikeun ku datangna anu anyar pikeun pangguna macOS, dina hal ieu XLoader ngadamel kabisat tina Windows ka Mac janten ati-ati naon anu anjeun unduh. Logis ieu henteu hartosna yén Mac gampang katépaan, hartosna éta urang kedah ati-ati naon anu urang "pasang" dina Mac ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.