Apple tiasa muka Apple Store kahijina di Israél

Dina taun-taun ayeuna, hubungan Apple sareng Israél dipendakan nalika ngagaleuh seueur perusahaan téknologi, nanging ayeuna, pangguna produk Apple henteu ngagaduhan Apple Store resmi anu disayogikeun, tapi sadayana sigana nunjukkeun yén ieu badé réngsé.

Sakumaha dilaporkeun ku koran ékonomi Globes, Apple aya dina pembicaraan nyéwa tempat di Tel Aviv pikeun muka Apple Store munggaran anjeun di Israél. Numutkeun ka koran ieu, Apple Store anu munggaran bakal aya di gedong Menara Azrieli Sarona. Grup perumahan anu ngagaduhan gedong ieu parantos nolak masihan koméntar anu mastikeun atanapi nolak inpormasi ieu.

Apple ngagaduhan pusat panilitian sareng pamekaran di Israel, pusat anu mangrupikeun bagian anu penting pisan pikeun perusahaan dina ngembangkeun henteu ngan ukur parangkat lunak, tapi ogé perangkat keras. Alesan naha Apple masih henteu hariwang pikeun muka toko na sorangan sigana mah urang moal terang, alesan anu maksa pangguna Apple pikeun milih dua reseller anu sah di nagara éta: iDigital sareng iStore, salian ti jalan ka operator telepon anu nawiskeun modél iPhone anu béda-béda anu ku Apple di pasar dina waktos éta.

Mimiti pembicaraan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun Apple muka Apple Store kahijina di nagara éta, tapi henteu hartosna yén pembukaanna caket dina waktosna. Dulur dipikaterang kalem ku Apple nyandak pembukaan toko énggalMaka, upami Apple tungtungna ngahontal perjanjian sareng grup perumahan ieu, sigana Apple moal sacara resmi muka toko munggaran di nagara éta salami sababaraha taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.