Magican aplikasi beberesih 'sareng tambahan' kanggo Mac

magican-panutup

Dinten ieu kami bakal ningali salah sahiji aplikasi anu pikaresepeun anu urang kedah bersihkeun file, file Sementara, aplikasi tetep, file duplikat, sareng sajabana dina Mac kami. Disebat Magican sareng urang mendakannana gratis di luar Mac App Store. Urang tiasa nyarios yén aplikasi ieu 'persaingan anu ningkat' tina CleanMyMac anu hébat.

Kami parantos diuji sareng éta saé pisan, éta ngagaduhan antar muka anu saderhana sareng sami sareng jinis aplikasi anu kami mendakan pikeun ngabersihkeun anu saé dina Mac. Salaku tambahan pikeun ngabersihan kamungkinan, éta nawiskeun jasa anu pikaresepeun sapertos bacaan real-time RAM anu kami anggo atanapi CPU.

tukang sihir
Salaku tambahan kana sadaya pungsi sareng bacaan anu dilarapkeun ku aplikasi ieu sacara asli, urang tiasa ngonpigurasi sahingga nunjukkeun suhu nyata kota urang atanapi nambihan kota anu urang pikahoyong, bahkan ngagaduhanna scanner virus anjeun nyalira pikeun diunduh anu urang ngadamel, pilihan ieu tiasa dinonaktipkeun tina pilihan aplikasi.

Urang tiasa ngadaptarkeun gratis sareng ku cara ieu kéngingkeun paningkatan dina pangalaman pangguna, kaunggulan gaya 'VIP' saolah-olah éta mangrupikeun versi premium, akumulasi sajenis poin, tapi pendaptaran henteu wajib sareng kaunggulan anu lebet masihan kami sanés éta aranjeunna spektakuler ogé, tapi aranjeunna ningkatkeun pangalaman sakedik.

tukang sihir-0

Pilihan konfigurasi sadayana dina basa Spanyol (anu urang hargaan sabab seueur pilihan) sareng urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun aplikasi anu pikaresepeun pisan. Versi anyar Magican 1.4.2 ieu ngabantosan kami pikeun ngajaga Mac sareng nyayogikeun tambahan anu tiasa ngabantosan urang dina sababaraha waktos.

tukang sihir-4

Éta tiasa janten sakedik tina aplikasi has pikeun ngabersihan rohangan dina Mac kami kusabab jumlah pilihan tambahan, tapi ieu justru anu ngajantenkeunana béda sareng pikaresepeun pikeun pangguna.

Inpormasi lengkep - CleanMyMac 2 ayeuna sayogi pikeun Mac kami

Tautan - Magikan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.