Aplikasi ios Imah datang ka macOS Mojave pikeun ngendalikeun HomeKit

Sanaos Apple parantos repot masihan koméntar kunaon duanana ios sareng macOS moal ngiringan kapayunna, urang-urang ti Cupertino parantos ngusahakeun sababaraha aplikasi ios kana ékosistem desktop Apple. Saham, Apple News, Recorder mangrupikeun sababaraha conto, tapi anu paling narik perhatian nyaéta aplikasi Home.

Dugi ka ayeuna, hiji-hijina cara pikeun ngendalikeun sadaya alat anu cocog sareng HomeKit anu dipasang di bumi kami nyaéta ngalangkungan iPhone atanapi iPad. Nanging, ku macOS Mojave, urang ogé bakal tiasa ngendalikeunana kalayan nyaman ti Mac kami, kamungkinan anu henteu muncul di kolam renang anu paling optimis.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur, aplikasi Home bakal nunjukkeun kami antarbeungeut anu mirip pisan sareng anu aya dina versi iPad, utamina kusabab sebaran elemen dina layar. Tina aplikasi ieu kami bakal tiasa ngontrol masing-masing alat anu nyambung, salian ti ningali gambar pangénggalna anu dirékam kaméra kaamanan. Hatur nuhun kana panawaran ieu moal perlu deui pikeun iPhone atanapi iPad urang di tangan pikeun ngendalikeun kapinteran alat urang.

Anu teu acan dijelaskeun ku Apple nyaéta naha ti ayeuna, Mac bakal tanggung jawab janten pusat saraf tina otomasi bumi di bumi urang. Dugi ka ayeuna, perlu aya iPad atanapi Apple TV pikeun tiasa ngatur sadayana. Kinten-kintenna, inpormasi ieu bakal diklarifikasi dina keynote salajengna Séptémber, nalika Apple nampilkeun modél iPhone énggal sareng berita anu ditingalkeun dina pipa, sapertos kitu unggal taun, sanaos kamungkinan yén inpormasi ieu dipendakan ku pangembang sateuacan tanggal éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)