Aplikasi Comburet pikeun ngaduruk CD atanapi DVD, gratis pikeun waktos anu terbatas

Comburet

Comburet mangrupakeun aplikasi propésional pikeun ngaduruk CD atanapi DVD, cocog sareng seueur format sareng seueur fungsi, sadayana janten hiji dina hiji aplikasi. Comburet biasana dibanderol 19,99 €, sareng kanggo waktos anu terbatas éta gratis gratis, janten tong dipikir-pikir teuing.

Anjeun tiasa nganggo Comburet pikeun ngaduruk CD ti musik, data, gede jeung file gambar dmg, mupus disk anu tiasa ditulis deui, ngalakukeun file gambar dmg sareng iso. Comburet parantos dilokalisasi dina 74 basa, kalebet Español.

Upami anjeun hoyong gaduh alternatif sanés kanggo direkam dina Mac anjeun, Comburet mangrupikeun alternatif anu saé sareng seueur fitur, di handap ieu kami nunjukkeun ciri utama.

Fitur utama Comburet:

  • Otomatis mendakan alat rékaman
  • Cocog sareng CD, DVD, HD-DVD sareng BD
  • Burn Music CDs nganggo CD-Text: m4a, m4b, m4p, mp3, caf, aiff, au, sd2, wav, snd, amr
  • Burn folder sareng arsip gambar (DMG sareng ISO)
  • Hapus disk ulang
  • Ngadamel file DMG
  • Ngadamel file ISO

Toko aplikasi Comburet mac

rinci:

  • kategori: Mangpaat
  • diropéa: 29 / 08 / 2015
  • Versión: 2.3
  • ukuran: 1.7 MB
  • basa: Español, Inggris, Albania, Jérman, Arménia, Azeri, jsb.
  • Pamekar: WEI LI.
  • kasaluyuan: OS X 10.10 atanapi engké, prosesor 64-bit

Kami ngantepkeun anjeun tautan langsung Comburet dina Mac App Store pikeun mempermudah unduhan aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Globetrotter65 cenahna

    Henteu goréng, sanaos antarbeungeutna parantos robih sacara signifikan tina anu aya dina tulisan. Kuring bakal nyobian, sanaos kuring masih resep Burn anu ogé gratis.
    http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Mangrupikeun alternatif anu saé. Dina nangkep hiji vérsi anu sanésna parantos robih, bahkan dina pidéo na, tapi éta sami dianggo.