Aplikasi wéb iCloud Mail parantos didesain ulang dina sadaya alat

Aplikasi wéb iCloud Mail

Aplikasi wéb iCloud Mail anu diluncurkeun sababaraha bulan ka pengker dina béta, ayeuna sayogi kanggo sadaya pangguna resep kana éta. Ayeuna éta ngagaduhan rarancang énggal anu pasti bakal ngagumbirakeun saha waé anu biasana ngagunakeunana. Sanaon protagonis jaman ayeuna mangrupikeun vérsi énggal ngeunaan sistem operasi iPhone atanapi Apple Watch, sareng anu sanésna, urang moal tiasa hilap ngatur surat ti mana waé. Éta sababna peluncuran ieu penting.

Mimiti taun ieu, Apple ngaluarkeun tanpa aya bewara atanapi pengumuman vérsi énggal tina aplikasi wéb iCloud Mail na ku antarbeungeut anu didesain ulang anu tiasa diaksés ngalangkungan halaman wéb iCloud Béta. Saatos pelepasan ios 15 sareng iPadOS 15 dinten Senén, Apple parantos sayogi kanggo sadayana aplikasi wéb iCloud Mail anu énggal.
Dina Juni, aplikasi wéb iCloud Mail anu lami masih gaduh unsur panganteur ti ios 7 kalayan font anu khas sareng ikon dina waktos éta. Nanging, iCloud Mail anu didesain ulang ayeuna gaduh tampilan anu langkung modéren "mirip sareng aplikasi Mail anu aya di iPad sareng Mac, sapertos pitur antar muka anu langkung bersih kalayan ikon anu langkung kandel«. Paling ayeuna.
Layar nyusun iCloud Mail ogé parantos dirobih sahingga éta muka dina jandela anu sami. Bedana sanés anu kauninga antara vérsi anu lami sareng anu énggal dina wéb nyaéta panel komposisi email, anu ayeuna némbongan dina jandéla anu sami, sedengkeun anu samemehna nyandak panel komposisi dina jandéla anu misah. Ogé, ayeuna sadaya jelema tiasa aksés kana panganteur ieu.
Aplikasi anu diénggalan sayogi ti ayeuna, dina halaman wéb umum iCloud.com. Aplikasi wéb iCloud anu sanés masih gaduh interfaces lami, nunjukkeun yén éta bakal sababaraha lami sateuacan Apple mendesain ulang aranjeunna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.