Apple Arcade parantos ngahontal 200 kaulinan anu aya dina katalog na

No Way Home judul anyar pikeun Apple Arcade

Parantos dua taun ti saprak Apple ngusahakeun peluncuran platform permainan na nyalira, Apple arcade. Dugi ka ayeuna, éta misteri pikeun terang naha proyék ieu kajiret diantara pangguna perusahaan atanapi henteu. Apple henteu pernah masihan inohong palanggan, tapi anu raos na éta henteu lumayan di antara anu ngagaduhan iPhone, iPad atanapi Mac.

Kuring ngalakukeun tés diantara anggota kulawarga kuring. Aya 4 urang di bumi, sareng masing-masing gaduh iPhone sareng iPad na. Nalika kuring ngadaptarkeun langganan tilu bulan gratis, kuring ngadamel sakedik konci di dapur pikeun pamajikan sareng murangkalih, sareng aranjeunna mimiti nganggo. Abdi henteu ngomean langganan, sareng teu aya anu ngeluh. Dina tilu bulan, teu aya anu maénkeun kaulinan naon dina platform. Ayeuna anjeun parantos dugi ka 2oo kaulinan sayogi. Abdi tiasa masihan anjeun kasempetan kadua.

Séptémber payun Apple Arcade bakal pendak dua taun hirup. Sareng éta bakal ngarayakeunana ku ngumumkeun yén éta parantos ngahontal 200 kaulinan anu sayogi dina platform. Henteu ragu usaha hébat dina bagian perusahaan sareng pamekar game, tapi panginten henteu cekap pikeun palanggan platform.

CNET parantos nerbitkeun a artikel dimana anjeunna ngajelaskeun yén ku game pangénggalna ditambihan Apple TV, «Super Stickman Golf 3«, Platform na parantos ngahontal angka 200 kaulinan anu sayogi.

Apple nambihan dua kategori énggal pikeun Apple Arcade taun ayeuna, nyaéta «Klasik timeless"Jeung"Toko App Greats«. Langkung ti 30 gim klasik parantos ditambihan ka Apple Arcade ti saprak April, kalebet judul sapertos Monument Valley, Cut the Rope, Fruit Ninja, sareng Angry Birds.

Kalayan platform kaulinan Apple Arcade, pangguna tiasa ngaunduh sareng maénkeun sadaya gim anu sayogi dina katalog tanpa iklan atanapi mésér di jerona. Waragad tina 4.99 Euro per bulan, sareng ogé sayogi dina paket Apple One. Kaulinan khusus kanggo alat Apple anu sanés. Aya kaulinan pikeun iPhone, iPad, Apple TV sareng Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)