Apple pikeun perdana sababaraha proyék na pikeun Apple TV + dina SXSW Film Festival

Apple TV +

Apple lirén sababaraha taun ka pengker ti janten bagian ti pameran téknologi anu diayakeun sapanjang taun di panjuru dunya pikeun ngagungkeun keynote, rada sababaraha, sorangan dimana nampilkeunana sadaya berita na boh dina alat éléktronik sareng jasa.

Nanging, upami ngeunaan jasa vidéo streaming na, kanggo ayeuna, sareng panginten mangtaun-taun ka payun, perusahaan anu berbasis di Cupertino kedah nganggo festival pilem pikeun promosikeun eusi anu anjeun nawiskeun sareng bakal ditawarkeun dina Apple TV +.

Proyék anu bakal sacara resmi ditepikeun dina SXSW Film Festival mangrupikeun dokumenter anu nembé kaala Beastie Budak Carita, dokumenter sumping kana platform pidéo streaming Apple 24 April payun.

Central Park

Dua judul sanés anu bakal ningali cahaya dina festival ieu nyaéta Central Park y imah. Tukangeun séri Central Park, nyaéta Loren Brouchard sareng Nora Smith dipikaterang tina séri animasi Bob urang burger.

taman sentral mangrupikeun séri musikal animasi anu nyaritakeun kulawarga kulawarga pangurus anu cicing di Central Park anu nyalametkeun dunya. Dina vérsi Inggris na, urang bakal mendakan sora Josh Gad, Leslie Odom Jr, Tituss Burgess, Kristen Bell, Stanley Tucci, Daveed Diggs sareng Kathryn.

imah

Séri imah, ti panyipta anu sami dina séri Netflix Kang Oki urang Table, mangrupikeun dokuméntasi anu bakal nunjukkeun urang bumi anu paling inovatif di dunya. Episode anu munggaran bakal nunjukkeun urang imah pengacara sareng panulis fiksi ilmiah Christopher Brown, bumi anu dijelaskeun dina épisode salaku "interpretasi modérn imah-imah Orang Asli Amerika", imah anu tradisional diwangun ku leutak sareng jukut.

Di momen teu aya tanggal anu dikonfirmasi ngeunaan kasadiaan dua séri anyar ieu dina Apple TV +, tapi paling dipikaresep éta bakal sababaraha dinten saatos presentasi resmi na di festival pilem ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.