Apple Nyewa Tilas Diréktur Iklan Facebook Pikeun Nguatkeun Usaha Iklanna

Antonio Garcia Martinez

Deui urang kedah nyarioskeun perkawis gerakan di kantor Apple. Kamari kami ngawartosan anjeun ngeunaan gabung Stella salaku kapala hubungan masarakat Apple. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan séktor anu sigana Apple badé dilegakeun. Urang nyarioskeun perkawis bisnis iklan.

Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nandatanganan Antonio García Martínez numutkeun Business Insider. Antonio dikenal buku Monyét Kacau: Monyét Kacau: Kabeungharan Kasar sareng Gagal Acak di Silicon Valley sareng parantos damel pikeun Apple salaku bagian tina tim rékayasa produk platform iklan ti April kamari.

Tim platform iklan Apple damel dina téknologi iklan dina App Store sareng ékosistem Apple sanés sapertos Apple News sareng aplikasi Stocks. Kalayan ngajakan ieu, urang moal tiasa ngingkirkeun yén Apple damel kanggo ngagedekeun bisnis ieu kana platform sanés dina perusahaan.

Warta ngeunaan ambisi iklan Apple sumping teu lami saatos perusahaan ngagulung fitur privasi di ios 14.5 anu meryogikeun sadayana aplikasi pikeun nyungkeun idin sateuacan nyukcruk pangguna.

Antonio damel di Facebook antara 2011 sareng 2013 janten inohong anu paling berpengaruh dina tim produk iklan perusahaan damel dina usaha nargétkeun iklan janten manajer produk pikeun FBX, anu exchanger iklan anu ayeuna nuju damel pikeun perusahaan Mark Zuckerberg.

Sateuacanna, anjeunna damel salaku analis di Goldman Sachs sareng mangrupikeun pangadeg perusahaan iklan AdGrok. Salaku tambahan, anjeunna parantos aktip kolaborasi sareng média anu sanés sapertos Wired, Business Insider, The Guardian, Huffington Post, The Washington Post, Vanity Fair sareng Sedeng anu sanés.

Buku na Monyét Kacau: Monyét Kacau: Kabeungharan Kasar sareng Gagal Acak di Silicon Valley mangrupikeun otobiografi anu ngajentrekeun pangalaman propésional nalika diluncurkeun AdGrok, anu teras diical ka Twitter, sareng karyana dina Facebook.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.