Apple mundur ti SXSW dimana éta rencanana nampilkeun salajengna Apple TV + na

sxsw

Najan kanyataan yén di Amérika Serikat coronavirus henteu acan sumping, sahenteuna sacara resmi, sacara praktis unggal dinten urang kedah nyarioskeun perkawis acara anu dibatalkeun atanapi yén sababaraha pamilon ngumumkeun yén aranjeunna ngabolaykeun kahadiranana. Google ngumumkeun kamari yén éta ngabatalkeun konperénsi pangembang taunan na di pertengahan Méi.

Panitia SXSW nyatakeun yén aranjeunna henteu ngarencanakeun ngabolaykeun acara éta, sanaos tekanan anu ditampi ti panitia, anu parantos maksa Apple ngabatalkeun kahadiranna dina acara éta, ogé anu hadir, anu mangrupikeun acara anu parantos direncanakeun nampilkeun siaran salajengna anu bakal sumping kana jasa pidéo streaming na.

Baker di Amérika Leutik

Numutkeun ka jalma anu tanggung jawab SXSW, teu aya bukti yén panutupan Kidul ku Kulon Kidul henteu ngabahayakeun masarakat Austin. Diréktur Médis Bertindak Austin sareng Petugas Kaséhatan Umum nyatakeun yén aranjeunna ngayakeun rapat unggal dinten kanggo meunteun kamungkinan résiko tina virus corona salian ti mastikeun yén nutup kontes atanapi kagiatan anu sami moal ngajantenkeun komunitas langkung aman ngalawan virus ieu.

Apple ngarencanakeun kanggo nampilkeun sacara resmi di SXSW (Kidul ku Kulon Kidul) dokumenter Carita Budak Beasti, dipimpin ku juara Oscar Spike Jonze (sutradara pengumuman HomePod anu munggaran), séri animasi Central Park sareng séri dokumenter imah. Salaku tambahan, anjeunna ngarencanakeun pikeun ngatur biantara alit sareng anu hadir dina séri Saeutik Amérika, dimana panyipta, Kumail Nanjiani sareng Emily V. Gordon ngabagi kesanna ka asistén.

Saatos éta pembatalan Google I / O, aya di udara perayaan konperénsi pikeun pamekar Apple, dijadwalkeun pikeun mimiti Juni, hiji acara dimana Apple nampilkeun unggal taun, sababaraha hal anyar anu bakal sumping tina panangan sistem operasi anu salajengna anu ngatur alat-alat anu anjeun ayeuna gaduh di pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.