Apple parantos damel dina AirPods Max ti saprak 2016

AirPods Max Anyar

Kadatangan headphone headband Apple parantos lami dikabarkan sareng diantara rumor aranjeunna disebat AirPods Studio nalika tungtungna ieu aranjeunna parantos disebat AirPods Max. Kamari di #podcastApple kami nyarios panjang ngeunaan headphone Apple anu langkung nguping ieu sareng sacara pribadi nami na katingalina anéh pikeun kuring kusabab béda anu langkung jelas ti AirPods sareng AirPods Pro sakumaha urang terang aranjeunna.

A tweet anyar anu diterbitkeun ku Dinesh Dave, anu desainer di Apple sareng ayeuna aya di Facebook, parantos dipupus ku panulis nyalira sareng éta ngajelaskeun yén sungut Cupertino parantos damel dina AirPods Max ti saprak 2016. Panasaran, taun anu sami peluncuran Apple AirPods munggaran.

Perjanjian kerahasiaan ogé disebut NDAs atanapi embargoes, nyababkeun tweet ieu anu dipasang ku Dave dihapus tapi anjeun mendakan waktos anu diperyogikeun Apple pikeun ngaluncurkeun atanapi nampilkeun headphone anyar ieu. Bisi wae ieu publikasi ditingalikeun ku medium Kultus of Mac ngajelaskeun kasus tweet sareng padamelan anu diperyogikeun pikeun perusahaan sapertos Apple pikeun ngaluncurkeun produk anyar sapertos AirPods Max ieu. Peta jalan opat taun lami pikeun perusahaan sareng Apple narékahan pikeun mastikeun yén produk ieu disayogikeun kalayan kualitas anu saé dina sadaya poinna.

Dina Séptémber 2016 aranjeunna dipasihkeun sareng tanggal 13 Désémber taun anu sami aranjeunna diluncurkeun generasi kahiji AirPods. Ayeuna kuring yakin sababaraha karyawan Apple nandatanganan catetan embargo kalayan produk anu bakal sumping dina opat taun atanapi langkung ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.