Apple tempo podcasting eusina dina Apple TV +

Apple TV +

Upami anjeun biasana ngupingkeun podcast anu kami rekam unggal minggu kalayan tim iPhone Actualidad, sigana ieu sanés hiji-hijina podcast anu anjeun ngupingkeun sareng kami terang langkung atanapi kirang kumaha pasarna. Di Spanyol sareng Amérika Latin kami ngagaduhan platform podcast iVoox, platform podcast anu ngagaduhan bagian disebut iVoox Originals.

Dina bagian ieu kami mendakan podcast éta ngan ukur aya dina platform ieu. Ngagunakeun jinis sumber ieu mangrupikeun hiji-hijina cara anu parantos dipendakan ku seueur podcast nalika milari pendapatan tina karyana, sareng éta ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun pendengar énggal pikeun iVoox.

Nalika di Cupertino sigana teu tiasa mendakan cara nawiskeun monetisasi ka panyipta kontén, aranjeunna ninggali platform Apple pikeun anu sanés anu nawiskeun éta, sapertos kasus Spotify, khususna di Amérika Serikat sareng iVoox di Spanyol.

Dina gerakan anu tiasa janten awal bagian podcast aslina, Bloomberg ngalaporkeun, Apple ngémutan nyiptakeun podcast asli anu museur kana kontén anu aya sareng pikahareupeun platform video streaming na, podcast anu bakal dipaké pikeun ngamajukeun eusi anjeun.

Bloomberg nyatakeun yén Apple ngayakeun sababaraha rapat sareng produser podcast pikeun ngirim usulna anu aya hubunganana sareng kontén Apple TV. Apple hoyong anggo stratégi anu sami anu dituturkeun ku Hulu, Disney + sareng Netflix, Ladénan streaming video anu ngagaduhan acara podcast nyalira dimana aranjeunna nawiskeun di tukangeun layar dina siaran anyar.

Dina waktos ayeuna teu aya anu dikonfirmasi, tapi ieu tiasa janten léngkah pangpayunna pikeun Apple ngaganggu nawiskeun sistem monetisasi kana platform anjeun, salami anjeun resep yén Spotify, pendatang pikeun dunya podcast, henteu tungtungna ngaleungitkeun éta salaku platform anu paling sering dianggo dina dunya podcast.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.