Apple TV ayeuna sacara resmi ngadukung keyboard Bluetooth

Keyboard Bluetooth dina Apple TV

Saatos Apple ngaluarkeun versi akhir iOS 6.1 kanggo iPhone, iPod Touch, iPad sareng iPad Mini ngan sababaraha menit ka pengker, pangguna Apple TV ogé ngagaduhan pembaruan énggal yén nambihan dukungan pikeun ngagunakeun keyboard Bluetooth sacara resmi. Salaku tambahan, perbaikan parantos ditambihan kana iTunes sareng layanan awan na.

Ngeunaan ios 6.1 pikeun iPhone sareng iPad, perbaikan utamina difokuskeun kana nambahan jumlah operator anu ngadukung protokol LTE, tambahkeun ka Siri kamampuan mésér tikét pilem ngalangkungan jasa Fandango (henteu sayogi di sadaya daérah), kamampuan pikeun ngaunduh lagu-lagu masing-masing tina iCloud upami anjeun palanggan iTunes Match sareng, tungtungna, datangna tombol resét anyar deui anu ngenalkeun iklan .

Kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan sagala warta anu muncul dina sababaraha menit ka payun Sigana mah ios 6.1 bakal dibarengan ku gerakan anu sanés ku Apple.

Inpormasi lengkep - Béta katilu ios 5 tina Apple TV ngamungkinkeun ngagunakeun keyboard Bluetooth
Sumber - 9to5Mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.