Apple TV + ngamankeun hak kana pilem The Macbeth Tragedy sareng Denzel Washington

Tragedi Macbeth

Apple TV + parantos nyandak hak-hakna ka waktos salajengna Tragedi Macbeth, pilem munggaran anu ditulis sareng diarahkeun ku Joel Coen tanpa lanceukna sareng pasangan pilemna Ethan Coen. Pilemna Éta bakal dileupaskeun heula di bioskop di seluruh dunya salami kuartal kaopat 2021, sateuacan diproyeksikeun sacara global dina Apple TV +.

Numutkeun ka Deadline, pilem ieu dianggap proyék bergengsi sareng a contender usum panghargaan. Bintangna Frances McDormand sareng Denzel Washington, anu meunang sababaraha Oscars, sareng Coen nyalira ngagaduhan opat Academy Awards. Kalayan daptar sapertos kitu, saeutik pisan hal anu tiasa lepat.

McDormand maénkeun Lady Macbeth sareng Washington maénkeun Lord Macbeth, dina vérsi anu gaya tina lakon William Shakespeare. Pilemna ditémbak hideung bodas. Coen ogé parantos milih ulah aya syuting outdoor, langkung resep naon anu disebatna "unreality" tina pidangan sora.

Sésa palaku utama diwangun ku Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins, Kathryn Hunter, Harry Melling sareng Brendan Gleeson. Sinématografer, Bruno Delbonnel, désainer kostum, Mary Zophres, sareng komposerna, Carter Burwell, nyaéta kenalan lami Coen.

Perjanjian ieu janten judul anu pikaresepeun pikeun usum payun anu kalebet pilem CODA, diarahkeun ku Sian Heder, anu meunang 4 penghargaan dina festival Sundance, kalebet Hadiah Audiens sareng Hadiah Juri Besar.

Ka CODA, urang kedah nambihan Finch, dibintanginya Tom Hanks, pilem fiksi ilmiah ti Amblin Entertainment anu diarahkeun ku Miguel Sapochnik, pilem éta diperkirakeun tayang dina Apple TV + akhir taun ayeuna.

Tanto CODA Como Finch sareng musibah tina Macbeth nyaéta 3 tarohan Apple anu pikaresepeun janten layak pikeun Award Akademi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.