Apple TV ogé moal ngadukung fitur audio lossless Apple Music.

appletv 4k

Kami teraskeun ngempelkeun inpormasi ngeunaan pungsionalitas anyar Apple Music. Boh audio spatial sareng audio lossless dina Apple Music, dipidangkeun ku perusahaan sababaraha dinten ka pengker éta moal cocog sareng Apple TV ogé. Hardware anu anyar dikenalkeun pikeun nonton pilem, serial atanapi midangkeun henteu ngadukung kualitas sora anu paling luhur dina Apple Music.

Karek ngaluncurkeun Apple TV 4k anyar, teu lami ka AirPods Max diluncurkeun sareng ngémutan yén AirPods Pro mangrupikeun salah sahiji headphone anu laris, kirang ngartos yén Apple parantos ngaluncurkeun fungsi dina Apple Music anu henteu cocog sareng alat-alat ieu. Tapi éta kumaha éta. Kami parantos ngawartosan anjeun yén modél AirPods anu sanés henteu cocog tapi numutkeun ka Jon Prosser kamungkinan dina jangka pondok éta. hatur nuhun kana pembaruan parangkat lunak. Sumuhun Kuring milih henteu.

Hal anu sami bakal kajadian sareng Apple TV. Anjeun panginten tiasa maénkeun audio anu rugi dina sababaraha cara berkat pembaruan parangkat lunak. Janten sahenteuna tiasa ditingali dina dokumén resmi Apple dimana éta nyarioskeun ngeunaan kasaluyuan kualitas audio anyar ieu sareng alat Apple ayeuna.

Dokumén nyatakeun yén Apple TV 4K "ayeuna henteu ngadukung Hi-Res Lossless," kalayan tingkat tingkat lossless standar mimitian ti 16-bit 44,1 kHz dugi 24-bit 48 kHz janten sayogi dina Apple TV. 4K nalika ngamimitian. Pamakéan Apple tina kecap "ayeuna" ngantepkeun panto pikeun pembaruan parangkat lunak ka hareup ku dukungan Hi-Res Lossless pikeun alat éta, tapi Apple henteu mastikeun éta, dina waktos ayeuna.

Juni bakal janten bulan konci ngartos langkung sakedik kumaha audios énggal ieu mekar di Apple Music


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.