AppleCare + nambihan sinyalna pikeun maling, karusakan sareng karugian di Spanyol sareng nagara-nagara sanés

AppleCare +

Nalika urang ngagaleuh alat anyar ti Apple, urang ditaros upami urang hoyong nambihan AppleCare + kana beuli. Ladenan anu nyayogikeun téknis, parangkat lunak sareng bantosan perbaikan di hiji tempat sareng dilaksanakeun ku spesialis di lapangan. Éta gaduh biaya tambahan gumantung kana alat anu urang mésér. Seueur kali urang henteu milih pilihan ieu, sabab éta mangrupikeun pamayaran anu ngulang deui sareng kusabab urang mikir yén urang moal pernah peryogina dugi ka aya kajadian anu leres-leres ka urang. Ayeuna kaputusan nyarios "henteu" kanggo pameseran anjeun bakal langkung sesah sabab Aranjeunna geus ditambahkeun sinyalna pikeun karuksakan, maling jeung leungitna. 

Salah sahiji alesan kunaon urang henteu ngagaleuh AppleCare + nalika ngagaleuh terminal énggal nyaéta kusabab urang mikir yén ati-ati, teu aya anu kedah kajantenan. Ogé, upami aya kajadian ka parangkat lunak salami dua taun, éta kedah Apple anu ngalereskeunana. Upami anjeun nyorong kuring, dina hal ieu, urang bakal langkung ti dua taun éta. Tapi urang pernah mikir ngeunaan naha terminal ruksak, dipaling atawa leungit, éta hiji hal anu urang teu contemplate salaku basa. Tapi ayeuna, urang bakal kedah tumut kana akun, sabab kaayaan ieu bakal katutupan ku AppleCare +.

Apple geus ngan ngumumkeun yén sinyalna maling, leungitna jeung karuksakan geus ngalegaan ka nagara sejen tur diantarana nyaéta Spanyol. Kalayan ieu, ayeuna aya dalapan nagara anu nampi liputan ieu ti perusahaan Amérika. Dina total, nagara-nagara anu ngagaduhan cakupan ieu nyaéta:

  • AS
  • Australia
  • Perancis
  • Alemania
  • Italia
  • España
  • Jepang
  • Britania Ageung

Ayeuna, urang kudu tumut kana akun runtuyan sarat:

Ngagunakeun sinyalna ieu merlukeun ngagunakeun aplikasi Teangan Abdi, atawa iCloud.com, pikeun nandaan alat nu leungit. Apple nyebutkeun terminal leungit teu kudu dipiceun tina pamaké Teangan akun abdi dugi klaim geus pinuh disatujuan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael cenahna

    Lalaki, dina warta ieu aranjeunna kedah netelakeun upami ieu nyertakeun urang anu parantos gaduh Apple Care + atanapi ngan ukur anu nyéwa énggal. Éta henteu kajantenan anjeun nyarios ieu atanapi yén éta tiasa janten inpormasi anu relevan pikeun netelakeunana? hatur nuhun