Aranjeunna ngatur masang versi Safari dina Apple TV 4 anyar

Safari-apal tv 4-0

Kemungkinan pikeun masa depan Apple TV 4 anu anyar sigana rada ngarep-ngarep sareng éta nyaéta video anyar dina YouTube nunjukkeun kami peretasan tvOS, sistem operasi Apple TV, di mana aranjeunna parantos berhasil masang panyungsi anu diadaptasi salaku aplikasi asli . Aplikasi ieu nganggo API swasta pikeun nerjemahkeun kontén wéb anu jantenna henteu dipikaresep yén urang tiasa ningali éta dina jangka pondok dina App Store.

Nanging, proyék dumasar kana sumber terbuka anu tiasa diunduh ku saha waé sareng ngembangkeun browser munggaran dirancang pikeun Apple TV anyar parantos diterbitkeun. Aplikasi ieu nganggo API swasta pikeun nerjemahkeun kontén wéb, janten henteu sigana urang bakal ningali éta dina App Store iraha waé deui, tapi proyék na sumber terbuka sareng tiasa diunduh ku saha waé upami aranjeunna tiasa masihan langkung seueur pikeun pangwangunan. tina éta.

http://www.youtube.com/watch?v=xIDTh9bVRasPor otro lado el navegador se aprovecha de la función del asistente virtual Siri ligado al mando a distancia para navegar por diferentes sitios web. Incluso tal y como podréis ver en el vídeo, si pulsamos sobre el mando en la superficie de cristal, podremos cambiar del modeu touchpad kana modeu nganggo kursor sahingga ngalih kana cara anu paling raoseun pikeun urang.

Modeu anu munggaran ngamungkinkeun pangguna pikeun ngagulung sareng gerakan gancang salaku touchpad sapertos anu disebatkeun, sedengkeun modeu anu sanés nunjukkeun kursor anu tiasa mindahkeun sacara bébas dina layar. Sakali kursor tiasa ditingali, mencét permukaan kaca deui bakal pencét kana tautan naon waé anu sapertos mouse.

Browser na minimalis pisan, éta ngamuat halaman kalayan gancang sareng sigana tiasa dianggo kalayan saé pisan. Pikeun navigasi gancang bisa jadi mangpaat pisan. Hanjakalna, sakumaha urang nyatet di luhur, sigana moal dileupaskeun sacara resmi sabab meryogikeun aksés ka API swasta pikeun fungsina.

Pokokna ningali kumaha éta kahontal nyieun polder aplikasi, Ngajantenkeun gim nganggo émulator sareng ayeuna panyungsi ieu masa depan alat ieu langkung saé. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    hai, pointer mah teu kaluar .. aya ideu kunaon?