Apple Watch anyar nganggo layar datar? Sababaraha analis yakin kitu

Dikabarkan Apple Watch Series 8

Gosip mimiti janten langkung langsung sareng di luhur sadayana urang ningali yén volumena parantos ningkat, nalika urang ngadeukeutan pertengahan taun. Ngadeukeutan Juni, kalawan WWDC ngan sabudeureun sudut, kami geus dimimitian ningali bets leuwih picilakaeun dina kamungkinan release alat anyar. Salah sahiji analis anu nyandak paling resiko lamun datang ka nunjukkeun rumor anyar, wangun, ukuran atawa desain dina Jon prosser. Sagampil Kuo nyaeta salah sahiji anu pang infallible, Jon mangrupa salah sahiji anu pang outspoken. Kami bakal ningali upami anjeun leres ngeunaan naon anu diklaim ngeunaan Apple Watch Series 8.

Urang terang yén analis Jon Prosser gaduh saluran YouTube sareng dina saluran éta anjeunna parantos unggah pidéo dimana anjeunna nyorot inpormasi anu disayogikeun ku UdangApplePro. Disarankeun yén Apple Watch Series 8 tiasa gaduh layar datar. Hal anu sigana ogé panginten pikeun Apple Watch Series 7. UdangApplePro analis sejen anu geus dikaitkeun kana desain mungkin tina, contona, iPhone 14. Aya teu loba rujukan kaliwat ka dinya, tapi anjeun kudu tumut kana akun sagala warta nu kaluar. Tapi nalika urang parantos caket sareng nalika analis sanés masihan dukunganna.

 

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1526255353293180928?s=20&t=-VDx2_jsExCeaAPw1JHL8g

Di dieu kami gaduh pidéo Prosser sareng pesen ShrimpApplePro dipasang dina jaringan sosial Twitter. Éta ngingetkeun kamungkinan yén urang bakal ningali modél Apple Watch anu didesain ulang. Kalayan layar datar. Tangtosna, anjeunna ngingetkeun yén anjeunna henteu acan terang naon-naon ngeunaan desain jam tangan sésana sareng yén kami henteu merhatikeun teuing. gambar anu marengan pesen sabab teu nyata. Ieu ngaapresiasi ka ikhlasan ieu sababaraha kakurangan.

Urang kedah ngantosan tur tingal kumaha rumor ieu mekar kana waktu. Urang bakal ningali, sareng moal lami, upami éta leres atanapi ngan ukur haseup anu ngabubarkeun dina dinten-dinten sareng sareng rumor anu kaluar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.