Apple Watch salajengna tiasa ngalakukeun tanpa tombol fisik

 

Tombol Apple Watch

Memang leres yén berita diarepkeun dina hal pakakas dina WWDC panungtungan 2018. Nanging, éta pasti pisan yén alat-alat anyar bakal sumping ragrag salajengna. Y Apple Watch pasti bakal sumping sareng tampilan anyar sareng sababaraha parobahan fisik.

Émut yén urang parantos gaduh buktos MacBook 13 inci anyar anu tiasa nyingkirkeun MacBook Air; kami ogé parantos ngagaduhan bukti a modél anyar MacBook Pro kalayan kamungkinan ningkatkeun mémori RAM na dugi ka 32 GB; sareng tiasa pisan urang bakal ningali Mac Pro anu anyar ogé mini Mac anu diperbarui. Ayeuna, numutkeun ka rumor panganyarnaéta Apple Watch tiasa ngalakukeun tanpa tombol fisik dina pembaharuan na.

Apple Watch béta 6 nontonOS 43

Salaku conto, Digital Crown anu anjeun ayeuna gaduh, salian ti anjeun tiasa ngalih ngalih ngalangkungan ménu, ogé ngamungkinkeun anjeun mencét pikeun nampi. Dina modél anyar, rotasi Mahkota bakal tetep aya, tapi denyutanana bakal dileungitkeun sareng motor haptic bakal dianggo pikeun ngabales réspon anu niru keystroke. Nyaéta, dina basa sanésna: urang bakal ngagaduhan anu parantos urang tingali dina iPhone 7 kalayan tombol Utama sareng Touch ID na. Tim sanés anu ogé yakin kana téknologi ieu nyaéta trackpads anu ayeuna ngagaduhan notebook MacBook sareng MacBook Pro.

Samentawis éta, tombol sisi sanésna ogé bakal dihapus sareng tombol sénsitip toél bakal sayogi. Naon anu anjeun kéngingkeun sadaya gerakan Apple ieu? Kengingkeun smartwatch bahkan langkung seueur watertight anu bakal ngaleungitkeun lebetna cairan di jero. Maksad abdi, kéngingkeun smartwatch langkung optik pikeun kasulitan sadidinten.

Tungtungna, nalika aranjeunna mairan Company gancang, tombol sénsitip toél ieu ogé bakal ngagaduhan misi anu kadua: kumpulkeun langkung seueur data ngeunaan kaséhatan pangguna. Kami émut sakali deui yén Apple Watch janten alat anu kuat anu teras-terasan ngawaskeun kasihatan urang. Sareng urang teras-terasan ningali manpaatna: éta nyalametkeun nyawa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.