asesoris HomeKit diobral 30% atawa leuwih pikeun Prime Day

Perdana Poé

Dinten terakhir dina Perdana Day 2022. Anjeun kedah ngamangpaatkeun kasempetan pangénggalna pikeun mésér produk anu saé kalayan diskon 30% atanapi langkung. Kasempetan unik anu henteu timbul salami sesa taun sareng anu bakal ngantep anjeun ngahibur diri atanapi ngadamel kado langkung murah tibatan anu biasana hargana produk. Janten anjeun henteu sono, di dieu kami parantos milih sababaraha tawaran pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan ayeuna.

16A colokan pinter

Produk munggaran nyaéta a colokan pinter ti 16 amps tina inténsitas maksimum sarta nepi ka 3680W kakuatan, ngarojong sambungan WiFi pikeun ngadalikeun on atawa mareuman. Tangtosna, éta cocog sareng Asisten Google, Alexa sareng asisten Apple HomeKit Siri.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Kit tina 4 colokan pinter

Este kit ngawengku opat plugs pinter kawas nu saméméhna, pikeun imah dimana aya leuwih SmartThings, bisa ngadalikeun sababaraha alat centrally kalawan asisten sora favorit Anjeun.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Kaméra IP panjagaan

Produk séjén ieu ogé diskon na on Perdana Day, éta mangrupa Kaméra panjagaan pikeun interior kalayan sambungan WiFi. Kaméra IP ieu tiasa janten tambahan anu saé pikeun kaamanan bumi anjeun.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Hawa Panto & Jandéla

Ieu mangrupakeun sensor kontak pinter pikeun ngadeteksi muka atawa nutup panto jeung jandéla dimana anjeun nempatkeun éta Gampang pisan dipasang, éta tiasa ngabéjaan anjeun ku béwara ka alat sélulér anjeun upami aya kajadian sareng éta cocog sareng HomeKit.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Lampu LED multi-warna sareng pinter

Anjeun ogé gaduh bulbs pinter multicolor ieu diobral. Aranjeunna nganggo lampu LED, aranjeunna gaduh kakuatan 9W, aranjeunna dimmable, kalawan stop kontak E27 tur cocog sareng Google Home, Alexa Echo sarta Apple HomeKit.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Hawa Cuaca Stasion Cuaca Smart

Produk anu sanés ieu ogé gaduh diskon hébat dina Perdana Day. A lengkep Stasion Cuaca Pikeun gaduh sadaya parameter lingkungan (tekanan atmosfir, suhu, kalembaban relatif,...) dikawasa tina alat sélulér anjeun.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Hawa Énergi Jalur Smart Power Jalur

Ieu mangrupakeun jalur kakuatan pinter jeung triple colokan. Anjeun tiasa nyambung ka 3 alat tur kadalikeun catu daya ka aranjeunna gampang ti Apple HomeKit Anjeun. Salaku tambahan, éta gaduh rating énergi A +++.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Hawa Aqua Smart Irigasi Controller

Este controller irigasi pinter Éta ogé dijual dina Perdana Day. Anjeun tiasa kéngingkeun pangontrol anu saé anu cocog sareng Apple HomeKit sareng Siri pikeun ngontrol sareng program irigasi jarak jauh.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Netatmo NWS01-EC Stasion Cuaca Smart

tawaran hébat sejen ieu stasiun cuaca pinter, kalawan téhnologi WiFi jeung dirancang pikeun outdoor. Janten anjeun tiasa terang detil naon anu kajantenan di luar ti Amazon Alexa atanapi Apple HomeKit.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Meross switch curtain

Meross parantos nyiptakeun saklar tirai ieu cocog sareng Apple HomeKit, Siri, Alexa sareng Asisten Google. Anjeun ngan ukur kedah masang sareng sambungkeun kana kawat nétral sareng anjeun tiasa ngontrolana nganggo paréntah sora.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Tadoº Smart Thermostat

Panawaran Perdana Poé anu sanés nyaéta ieu tado ° pinter thermostat. Kit pikeun gampang ngontrol pemanasan anjeun sareng ngahémat énergi di bumi. Cocog sareng Siri, Alexa sareng Asisten Google.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

sistem kaamanan eufy

Anjeun oge bisa manggihan ieu sistem kaamanan sareng dua kaméra panjagaan pikeun ker, kalawan téhnologi WiFi jeung 180 poé hirup batré. Éta tiasa nyandak gambar dina 1080p, sareng gaduh visi wengi sareng panyalindungan ngalawan lebu sareng kalembaban IP65.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Kaméra panjagaan Netatmo

Salaku alternatif pikeun sistem eufy anjeun ogé tiasa mésér kaméra panjagaan jero ruangan ieu Téknologi WiFi pikeun ngawas naon anu lumangsung di jero. Kalayan detektor gerak sareng visi wengi pikeun ningali sadayana dina poék.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Hawa Cai Penjaga

Hawa Water Guard ogé ngagaduhan diskon na dina Perdana Day. A detektor bocor cai pinter sangkan imah anjeun leuwih aman. Éta gaduh kabel sénsor panjang kalayan 2 meter, sirineu kakuatan sora 100 dB, sareng cocog sareng Apple HomeKit.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

LED Hawa Lampu Jalur

Panawaran salajengna ieu strip lampu dipingpin pinter, kalayan lampu bodas dina spéktrum lengkep sareng lampu warna. Cai mibanda 1800 lumén kaluaran cahaya sareng tiasa dikontrol ku Apple HomeKit.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Netatmo NRG01WW

Ieu téh hiji alat ukur hujan digital tur pinter nu bisa dikawasa tina hiji aplikasi sadia pikeun alat Android sarta ios. Ku cara kieu, anjeun bakal salawasna terang sabaraha liter per méter pasagi anu murag di daérah anjeun.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

bohlam pinter Philips Hue

Tungtungna, anjeun ogé gaduh tawaran sanés dina kit dua ieu Philips Hue bohlam pinter jeung sasak. Éta bohlam stop kontak E27, sanggup ngaluarkeun cahaya bodas sareng inténsitas anu béda sareng lampu warna. Kabéh controllable ti asisten virtual.

Anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Upami anjeun hoyong tingali poéna anu masih sadia ti Perdana Day, buru-buru ngamangpaatkeun diskon sabab dinten ieu mangrupikeun dinten terakhir.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.