Atur perpustakaan musik anjeun nganggo aplikasi Yate

parahu keur pelesir

Nalika nyiptakeun sareng ngatur perpustakaan musik dina format digital, urang tiasa nganggo seueur aplikasi, nanging, henteu sadayana nyugemakeun kabutuhan pangguna anu paling ahli atanapi anu langkung seueur kabutuhan.

Kapal pesiar dikembangkeun pikeun jalma anu hoyong a kadali lengkep kana pangalaman panyiri anjeun. Ngaroosan audio dina file AIFF, APE, DFF, DSF, FLAC, OGG OPUS, OGG VORBIS, M4A, M4B, MP3, MP2, MP4, STEM.MP4, WAV sareng WV. Ngarojong video dina M4V sareng MP4.

Kapal pesiar ngagaduhan daptar fitur anu panjang, anu pangpentingna nyaéta sistem skrip inovatif anu disebut Aksi. Tindakan tiasa dianggo pikeun ngamutahirkeun sadaya tag dina albeum kalayan hiji operasi. Yate ngadukung integrasi sareng AcouticBrainz, AcoustID, Beatport, Discogs, iTunes, MusicBrainz sareng TMDb

Sadayana Parobihan batch tiasa gampang dibalikkeun sapertos perobihan masing-masing. Naha anjeun badé méré tag file anjeun sacara otomatis atanapi sacara manual, salah sahiji aplikasi anu paling sayogi pikeun macOS nyaéta Yate.

Aplikasi Yate dibanderol $ 20. Nanging, urang tiasa nguji sacara gratis gratis salami 14 dinten ku ngaunduh aplikasi tina halaman wéb pamekar, ti mana kami ogé tiasa mésér lisénsi anu saluyu.

Dina urutan nganggo aplikasi ieu perlu yén tim kami dikelola ku OS X 10.0 atanapi engké. Salaku tambahan, aplikasi éta cocog sareng prosesor Apple M1. Upami anjeun milari aplikasi pikeun Windows pikeun ngatur pustaka musik anjeun, kami kedah ngawartosan yén aplikasi ieu henteu sayogi pikeun Windows.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.