Audio-Technica Ngenalkeun ATH-GL3 sareng ATH-GDL3: Dua Headphone Kaulinan High-Fidelity

Audio-Technica Éta mangrupikeun perusahaan anu langkung dikenal pikeun kualitas headphone na sareng dina hal ieu nampilkeun kami dua modél headphone énggal anu dirarancang khusus pikeun pamaén, tapi éta écés ogé tiasa dianggo di luar lingkungan ieu.

Dina hal ieu éta anyar ATH-GL3 na ATH-GDL3. Pausahaan nampilkeun headphone kaulinan kasatiaan luhur anyarna, boh dina versina kalayan desain kabuka katutup, ATH-GL3, sareng anu kabuka, ATH-GDL3. Kadua modél éta cocog sareng PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, laptop, PC sareng alat-alat sanés anu nganggo jack headphone 3,5mm TRRS standar atanapi nganggo input mikropon sareng output headphone anu misah.

Dina hal ieu, firma nunjukkeun yén ieu dua modél anu sami tapi kalayan sababaraha béda anu jelas dina desain sareng kinerja. Modél GL3 ditutup sareng nawiskeun isolasi sora anu saé, ngahalangan noise di sakurilingna supados anjeun tiasa ngadangu sareng ngaraosan unggal waktos. pangalaman sora sabenerna immersive.

Desain ATH-GDL-3 kabuka sarta dina hal ieu pangalaman déngékeun téh immersive, sahingga sora bisa lokasina dina widang sora lega. Beuratna ngan 220g, Kalawan headphone ieu anjeun bisa maénkeun pikeun jam kalayan lightness tina awan. Aranjeunna rada sami di luar, tapi masing-masing gaduh peculiarities sorangan.

Kanyamanan sareng kualitas audio dijamin dina duanana model, pasti urang moal bisa ragu eta. Masalah anu sanésna nyaéta bahan konstruksi anu biasana didamel tina plastik, ieu sanés goréng pisan, tapi urang ngartos yén dina glance kahiji sigana sapertos logam sareng henteu. Sakumaha anu urang nyarios, ieu henteu bertentangan sareng kualitas headphone, sora sareng daya tahanna.

Dina sagala model kami geus diuji ti ATH, kami noticed a kualitas luhur bahan, bener nyaman ngagunakeun, aranjeunna tahan sareng kualitas audio dina tingkat sababaraha headphone anu hargana sami. Ieu dina widang «gamer» undoubtedly nyokot prominence gede.

Harga sareng kasadiaan

Audio-Technica ATH-GL3 ayeuna sayogi di audio-technica.comjeung harga 119 euro. Pikeun bagian na, Audio-Technica ATH-GDL3 oge sadia dina ramatloka online Audio-Technica kalawan harga tina 139 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.